Скандау  - Билети

СкандаУ 

Скандау

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Скандау. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

СкандаУ  Tickets Tour от днес до неделя


По - малко от месец остана до старта на турнето на група СкандаУ. Габрово е първия град,  който ще посрещне Тото и Лъчо на 7-ми септември в зала Орловец от 20.00 часа. От днес, 21 август,  до неделя е обявен СкандаУ Tickets Tour, в който билетите за всички градове от турнето ще се продават по 15 лева. Много игри вече стартираха с подарък билет за концерта, а феновете на групата, които пък си поръчат  две тениски от SkandaUShop ще получат и един безплатен билет. Преди концертите също ще може да се купят техни тениски, на специално организиран за това щанд. Всеки ще може да си  избере дизайн с култовите за СкандаУ фрази, а тениската му ще бъде изработена на място. Безспорно обаче, най-големия подрък, чакан от всички, които бяха в Арена Армеец на 6-ти април, е излъчването на концерта им. Той ще може да се гледа в YouTube канала на групата, а през уикенда по  City TV.


Заедно с Тото и Лъчо на сцената ще се качат и техните приятели  Део, Лео, Играта и Мойсей, Toshey и Кристиана Асенова, Руди, Дули, Муден и Кукушев AKA RDMK, Павел и Ицака, Чарли Танев, Атанас Колев, Зипо и Слаш, Пело Кръстев, Веси Бонева, Калоян Димитров – Балан.


Шоуто от Арена Армеец  ще се повтори във всеки град от турнето. Рок аранжиментите, създадени от Светлин Къслев и СкандаУ Лайв Бенд пак ще взривят Replay, Мафия, НО, Хайвера, Арабия, Кокайна, Без да пие, Чужди усмивки, Катран.


Ето и другите дати:
28 септември – Арена Шумен
5 октомври – Дворец на културата и спорта, гр. Варна
26 октомври – Монбат Арена, гр. Русе
2 ноември – Мултифункционална спортна зала, Колодрум, гр. Пловдив.


Билети за турнето могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg  в цялата страна, бензиностанции OMV, магазини Технополис и Български пощи. На касите в Двореца на Културата и Спорта във  Варна  и в Монбат Арена, Русе могат да се купуват билети през цялото време, а в Габрово, Шумен и Пловдив три дни преди всеки концертите, ше бъде възможно на се купят от билетните каси на залите.


Концертите навсякъде започват в 20.00 часа


Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация.


Деца до 8 години влизат без билет, ако не заемат място.


Отстъпка за ученици и студенти. На входа ще се изисква ученическа карта/ бележник, за студенти - студентска карта или книжка.


Декларацията може да изтеглите от сайта на СкандаУ и от Eventim.bg и да попълните предварително.