Скандау  - Билети

СкандаУ 

Скандау

Получете известие, когато билетите бъдат налични.

Получавай актуална информация за изпълнителите директно на своя имейл

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Скандау. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

СкандаУ  Tickets Tour от днес до неделя


По - малко от месец остана до старта на турнето на група СкандаУ. Габрово е първия град,  който ще посрещне Тото и Лъчо на 7-ми септември в зала Орловец от 20.00 часа. От днес, 21 август,  до неделя е обявен СкандаУ Tickets Tour, в който билетите за всички градове от турнето ще се продават по 15 лева. Много игри вече стартираха с подарък билет за концерта, а феновете на групата, които пък си поръчат  две тениски от SkandaUShop ще получат и един безплатен билет. Преди концертите също ще може да се купят техни тениски, на специално организиран за това щанд. Всеки ще може да си  избере дизайн с култовите за СкандаУ фрази, а тениската му ще бъде изработена на място. Безспорно обаче, най-големия подрък, чакан от всички, които бяха в Арена Армеец на 6-ти април, е излъчването на концерта им. Той ще може да се гледа в YouTube канала на групата, а през уикенда по  City TV.


Заедно с Тото и Лъчо на сцената ще се качат и техните приятели  Део, Лео, Играта и Мойсей, Toshey и Кристиана Асенова, Руди, Дули, Муден и Кукушев AKA RDMK, Павел и Ицака, Чарли Танев, Атанас Колев, Зипо и Слаш, Пело Кръстев, Веси Бонева, Калоян Димитров – Балан.


Шоуто от Арена Армеец  ще се повтори във всеки град от турнето. Рок аранжиментите, създадени от Светлин Къслев и СкандаУ Лайв Бенд пак ще взривят Replay, Мафия, НО, Хайвера, Арабия, Кокайна, Без да пие, Чужди усмивки, Катран.


Ето и другите дати:
28 септември – Арена Шумен
5 октомври – Дворец на културата и спорта, гр. Варна
26 октомври – Монбат Арена, гр. Русе
2 ноември – Мултифункционална спортна зала, Колодрум, гр. Пловдив.


Билети за турнето могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg  в цялата страна, бензиностанции OMV, магазини Технополис и Български пощи. На касите в Двореца на Културата и Спорта във  Варна  и в Монбат Арена, Русе могат да се купуват билети през цялото време, а в Габрово, Шумен и Пловдив три дни преди всеки концертите, ше бъде възможно на се купят от билетните каси на залите.


Концертите навсякъде започват в 20.00 часа


Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация.


Деца до 8 години влизат без билет, ако не заемат място.


Отстъпка за ученици и студенти. На входа ще се изисква ученическа карта/ бележник, за студенти - студентска карта или книжка.


Декларацията може да изтеглите от сайта на СкандаУ и от Eventim.bg и да попълните предварително.