Шоу на лед Дракула

Шоу на лед Дракула  - Билети

Сортирай резултатите

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Шоу на лед Дракула. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

Шоу на лед

Дракула

История за вечната любов

Продуцентската компания ICE VISION представя премиерата на

“Дракула на лед”.История за вечната любов”.

В края на XIX век младият адвокат Джонатан Харкър и годеницата му Мина планират да се оженят. Въпреки това, поради задълженията си Джонатан трябва да остави любимата си и да отиде в Трансилвания, за да се срещне със странен стар граф, който иска да закупи имот в Лондон...

Като герои на романа ще се появят артистите – фигуристи: любимите Мина и Джонатан; младата Луси, която е първата жертва на вампирите; смелият Ван Хелсинг, посветил живота си на борба с тъмните сили; гладни и безмилостни вампири и, разбира се, зловещият граф Дракула.

Артистите на театъра на лед усещат своите роли в невероятна дълбочина и в резултат на това публиката лесно попада в показаната история и усеща чувства като страх, ярост, страст и любов. Шоуто „Дракула на лед” включва акробатични елементи, въздушна гимнастика, жонглиране с огън и много други.

Зрителите ще видят мащабни видео инсталации, прекрасни костюми, които ще ги върнат във времето на най-древните вампири. Интерактивни декори, осветление и огледална топка ще залеят цялото пространство със стотици линии бяла светлина, допринасяйки за необичайна тайнствена атмосфера. Мъгла, червен дим, летящи вампири, огън върху лед и изключително трудни елементи на кънки на лед: висока опора, спирали на смъртта, тройни скокове – на всичко това, допълнено с невероятна музика.

Саундтракът на спектакъла е създаден от младия и талантлив композитор от Санкт ПетербургАлексей Галински. Алексей беше и съкомпозитор на музиката „Олимпия“, специално написана за Олимпийските игри през 2014 г. в Сочи. Той написа цялото музикално съдържание за шоуто „Дракула на лед“. Портфолиото му включва и музика за сериали като „Принцеса Анастасия“, „Алиса в страната на чудесата“, „Лешникотрошачката и повелителят на мрака“ и много други.

Професионални кънкьори, забележителни костюми, интерактивни декори, мащабни видео инсталации, специални ефекти, впечатляващо осветление и незабравима музика – всичко това създава спираща дъха атмосфера и разказва историята на първия вампир в човешката история – граф Дракула. .

За компанията:

През 2006 г. ICE VISION взима участие в организацията на “EXTREME ICE” – първото световно първенство по екстремни кънки на лед.

Година по-късно, през 2007 г., стартира и триумфално турне на шоуто „Златният лед на Страдивариус“.

През есента на 2007 г. ICE VISION организира турне на популярното руско телевизионно шоу „Танци на лед”. Сред участниците бяха известните артисти, фигуристи и звезди на руското кино.

През май 2008 г. творческият екип на ICE VISION беше част от продуцентския екип на EUROVISION 2008.

През есента на 2008 г. ICE VISION стартира шоуто, наречено „Ледено сърце“ .

През 2009 г. ICE VISION стартира първото си шоу на лед за цялото семейство - „Бременски музиканти на лед»

През февруари 2014 г. екипът на ICE VISION беше част от екипа отговорен за демонстрационните изпълнения в рамките на официалното откриване на състезанията по фигурно пързаляне по време на Олимпийските игри през 2014 г. в Сочи.