TODES - Билети

ТОДЕС

TODES @ Oeticket.com

Налични билети за TODES

Сортирай резултатите

Място

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за TODES. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

БАЛЕТ “ТОДЕС”

с нов танцов спектакъл

#ПРОДЪЛЖЕНИЕ !

 

23 МАРТ СОФИЯ НДК зала 1

25 МАРТ ВАРНА ДКС

 

Модерен балет номер едно в Русия отпразнува 33 години от създаването си с нов шоу-спектакъл “#ПРОДЪЛЖЕНИЕ”! Българската публика ще има удоволствието да види новата програма на “ТОДЕС” на 23 МАРТ в СОФИЯ/ НДК зала 1 и на 25 МАРТ във ВАРНА /ДКС.

 

Впечатляваща хореография, поразителен синхрон, пищни костюми, авторска музика и 33 години на върха – това е балет “ТОДЕС”!

 

Балет „Тодес”, превърнал се в символ и съществен елемент от съвременната култура на Русия е създаден през 1987 година. Създател, балетмайстор и постановчик на балета е Алла Духова. Балетът не остава незабелязан и от световни музикални легенди като Майкъл Джексън, Марая Кери, Алла Пугачова и други звезди, с които споделят сцена.

 

През 2001 година Алла Духова е поканена лично от Путин на среща с 15 – те най – изтъкнати жени в Русия, постигнали успех в творческата си кариера.

Името на балета – „Тодес” идва от един от най – опасните елементи във фигурното  пързаляне, а самата Духова е хореограф на носителите на сребърни олимпийски медали  французите Марина Анисина и Гвендал Хейзър.

 

Зрителите ще бъдат пленени от разтърсващия емоционален заряд на всеки танц в зрелищния спектакъл. Сюжетните линии, преплитащи се в изящната хореография ще пренесат публиката в друго измерение - с света на “ТОДЕС”.

Билетна аларма

Научете първи за предстоящите събития.

Получавай актуална информация за изпълнителите директно на своя имейл