1st Comedy Festival Sofia 2015  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Закриване на Фестивал на Комедията София 2015


8ми март


19:00 Театър Сълза и Смях


15 лева


 


Трима от най-добрите българо-говорящи комедианти, Иван Кирков, Васил Ножаров и Никола Тодороски, ще ви накарат да стегнете коремните мускули в театър "Сълза и смях"


Тук е така е кулминацията на Първия Комедиен Фестивал София 2015. Първата театрална продукция на Comedy.bg обещава много смях и е най-добрият подарък за 8ми март.


Ти мразиш културата, но тя не знае това- доведи я в театъра на нашият стендъп спектакъл и я впечатли яко...

Повече за стендъп комедията:
Всички сме виждали, един комик, с един микрофон, да разсмива едни хора в един бар. Това е уникален жанр, където комедиантът изгражда представлението изцяло според собственото си виждане. Той е актьор, сценарист и режисьор на всичко което прави. Материалът му е вдъхновен от личните му преживявания.


Никола Тодороски е роден в Македония, но е учил актьорско майсторство в България. Лично аз го наричам машина за комедия. Има 2 предавания в Македония, 4 главни роли в Народния Театър в Охрид и над 150 stand up comedy шоута в годината, някои от тях дори в България. Печелил е състезанието с гонга в най-известният комеди клуб в Лондон – Comedy Store. Прави шоута на 4 езика – Български, Македонски, Английски и Сръбски.

Иван Кирков е печелил 7 награди за стендъп комедия. През 2014 година го избраха за най-добър комедиант в региона на Адрия. Но най-важното, което трябва да знаете за него е, че е от Стара Загора и е фен на Берое. Иван използва ирония, сарказъм, самоирония и всички позволени и непозволени похвати в комедията. Ако все още не сте го гледали, поправете грешката, ако сте го гледали, елате, този път ще е по-забавно...

Васил Ножаров е носител на няколко награди за стендъп комедия за 2014 година. Заедно с Иван Кирков е един от най-опитните комедианти в България. Хуморът му често е насочен към обикновените неща в ежедневието ни, тези които всички сме виждали, но сме пропускали бързайки нанякъде.