Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Във връзка с обявения ден за национален траур, концертът 45 години вокална група ТОНИКА, който трябваше да се състои на 14.04.2018, събота, се отменя за 15.04.2018, неделя.

Билетите важат без презаверка за новата дата.

В знак на съпричастност, концертът ще се проведе единствено под бяло осветление.

 

 

Тоника Домини празнува юбилей с мащабен концерт и Симфоничния оркестър на БНР Грандиозният мега спектакъл в Арена Армеец

 

Любимото трио на всички българи Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова от „Тоника Домини“, и организаторите от City Entertainment, обявяват юбилеен концерт на групата, който ще се състои на 14 април 2018г. в зала „Арена Армеец”, София.

С мащабното събитие ще бъдат отбелязани 45 години  на сцена вокална група „Тоника” и 35 години група „Домино”.

Двойна годишнина и любовта на хората са основните причини „Тоника Домини” да организират юбилейния концерт и да зарадват всички свои почитатели.

За пръв път на сцената на „Арена Армеец“ групата ще изпее над 20 от емблематичните си песни, надживели времето си с нов аранжимент в акомпанимент на Симфоничния оркестър на Българското национално радио.

В 2-часовия  мега спектакъл ще се включат и някои от най-големите звезди на България. А първата обявена гост звезда е  Нели Рангелова.

 

„Щастливи сме, да се срещнем отново с нашата публика и то с такъв двоен повод. Няма по-голяма радост от искрите в очите на нашите почитатели!” - споделя от групата.