ABBATH  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

КОНЦЕРТ НА ABBATH В СОФИЯ НА 26 ЯНУАРИ


 


ABBATH ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС


 


BGTSC представя: концерта на ABBATH, който ще се състои от 19:30 часа на 26 януари 2016 година в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от турнето по представянето на едноименния дебютен албум на групата, който се очаква да излезе дни преди гостуването у нас.


            ABBATH е новата група на бившия фронтмен на IMMORTAL - Abbath Doom Occulta (с истинско име Olve Eikemo). В момента формацията се състои още от басистът KING (с истинско име Tom Cato Visnes познат ни от GORGOROTH и GOD SEED) и барабанистът Gabe Seeber (THE KENNEDY VEIL).


Предстои ни да видим едни от най-очакваните музиканти! \\mm//Билети за шоуто се продават вече онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,  Technopoilis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.


В момента и до 12:00 часа на 19 ноември цената на билетите ще е 35 лева, като след това до 24 декември тя ще бъде 40. След това и до 25 януари(включително) билетите ще се продават по 45 лева. В случай на налични места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.


 


*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности.


 


Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!


 Официално видео на ABBATH: https://www.youtube.com/watch?v=tyZNxzSHb-I


 


 


Концерта у нас е след по-малко от две седмици.


 Запознайте се по-долу с предпремиерата на първият едноименен албум на ABBATH – групата на бившия фронтмен на блек метъл легендите Immortal. Той ще излезе официално на пазара на 22-ри този месец. Както казва в интервюто си за норвежкото издание на Metal Hammer албумът е "... естествено продължение и развитие на това, което съм правил преди. Но всичко в крайна сметка на едно ново ниво! ".


Както знаете Abbath ще се качи за първи път на родна сцена на 26 януари тази година.
Билети все още има и се продават онлайн и в мрежата на Eвентим.


 Abbath се завръща по-силен от всякога, а доказателството е тук:


 


https://www.youtube.com/watch?v=kzk0aGTvW64&list=PLArAJlC1y558ez3ZEsT4eCcV7R2nM-owm