Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

DROP in CORE SHOP, Burton Bulgaria и нашите приятели от Rapsody Travel & Events Bulgaria, заедно с екип на на Absinthe Films сме развълнувани да ви поканим на официалната премиера на най-новият сноуборд филм Stay Tuned! 

С това събитие ще поставяме началото на новия зимен сезон и ще се насладим на един от най-дългоочакваните сноуборд филмови проекти за тази година - Stay Tuned by Absinthe Films

На 26 септември, по покана на DROP in CORE SHOP и Burton Bulgaria, София за трета поредна година ще се нареди измежду 24-те локации из цял свят, които ще имат удоволствието да бъдат част от премиерното турне на най-новия филмов проект на Absinthe!

Едни от най-големите имена на световната сцена по сноуборд вземат участие в тази мега продукция, а именно:
Ветеранът Nicolas Müller от Швейцария, Норвежкият викинг Mikkel Bang, заедно с Backcountry иконата John Jackson (САЩ). Към тях се присъединяват американските сноубордисти Hans Mindnich, Brandon Cocard, Judd Henkes, Ben Ferguson,
Jed Sky, Demetri Bales, Brouck Crouch, Олимпийският шампион Red Gerard, Cam Fitzpatrick, Kyle Mack и Aspen Weaver.

Заснет на едни от категорично най-красивите и завладяващи места по целия свят Stay Tuned предвижда да бъде поредният сноуборд шедьовър, точно в стила на Absinthe! 
Подгответе се за едно визуално приключение, което ще ви отведе до Канада, Калифорния, Швейцария, Италия и къде ли още не.

Специално за премиерата, която ще се състои в 20:30 на 26 септември ( сряда ) в любимият ни Club Terminal 1, у нас ще пристигнат и част от райдърите, които участват във филма.

Тази година про сноубордистите ще бъдат придружени и от Калифорниската музикална банда Easy Giant, начело с Chris Emmington, за да ни разбият с представление на живо, точно след премиерата на филма. 

В групата Easy Giant свири добре познатият ни от десетилетия про сноубордист Mikkel Bang!

Те ще представят своя последен албум "Old Dance".
Повече за Easy Giant : http://easygiantmusic.com/ 

Място: Клуб Терминал 1 
Дата: 26 септември
Вратите отварят: 20:00 
Старт на флма: 20:30
Билети: 7 лв. - Скоро ще могат да бъдат закупени на място в магазин DROP in CORE SHOP, офисите на Rapsody Travel & Events Bulgaria, както и в мрежата на Eventim. 


* Лица до 18 годишна възраст могат да посетят събитието само с пълнолетен придружител.
Присъствието им е позволено до 22:00 часа.

FB ивент: https://www.facebook.com/events/2087837331260427/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1536154774687714