AGALLOCH, Crown  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ПОСЛЕДН НОВИНИ ЗА КОНЦЕРТА НА AGALLOCH ТАЗИ СЪБОТА


 


Концерта се мести в B-sideКакто знаете тази събота, 22 Август, в столичния клуб Mixtape 5 ще се проведе концерта на една от най-интересните банди в съвременния метъл AGALLOCH и френските слъдж метъл авангардисти CROWN. Звука на събитието е поверено на култовия продуцент Billy Anderson отговорен за албумите на групи като Brutal Truth, Cathedral, Primordial, Sleep, (the) Melvins, OM, Acid King, Neurosis, Mr. Bungle, Orange Goblin, Sick of it all, Fantomas и много други. Автор на красивия постер е българският визуален артист Теодор Георгиев.


 


Пестеливи на лайв изяви, Agalloch свирят рядко особено в Европа, за това и всяка концертна среща с тях е особено ценна, а и не свирят със случайни банди.


 


Поради по слабия интерес към събитието до момента то ще се проведе в зала B-side. Входа на клуба ще бъде отворен в 20.00 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто.


Групите ще излязат при следната поредност:


21.00 часа Crown


22.00 часа AGALLOCH


00:00 часа – вероятен край на шоуто.


 


Както и преди екипа на организаторите  декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и  призоваваме всички посетители на концерта да спазват неговите правила.


 


Билети:


Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява.


Както повечето от вас знаят местата в залата не се фиксирани, което налага и ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ **на събитието независимо от своята възраст да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.


Животни:


Животни няма да се допускат в зоната на концерта.


Забранено е внасянето на:


- храни и напитки;


- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;


- аудио записващи устройства;


- оръжие;


- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.


- стъклени бутилки;


- преносимо лазерно оборудване;


Снимки и видео:


Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица!


Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:


Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.


ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него!


 ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!


Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.


Антисоциално поведение:


Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Билетите се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.


В момента и до деня на концерта билетите ще се продават по 33 лева, а при налични места в деня на събитието и на място в клуба входа ще е 40 лева.


 


*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба! Местата са ограничени!


 


Официален сайт на Agalloch:


http://www.agalloch.org


 


Официален сайт на Crown:


http://www.crownritual.com