АКО СИ ДАЛ, НЕ СИ ЖИВЯЛ НАПРАЗНО  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Организаторите на благотворителния концерт Ако си дал, не си живял напразно са НПО Beehive (Сдружение „Споделено работно място-Варна"), с подкрепата на няколко ключови варненски компании и община Варна.  Огромен брой артисти от цялата страна откликнаха на поканата им да се включат в грандиозния концерт, който ще се случи на 14 юни в Летния театър в морската столица.


Ангелитe на “Ако си дал, не си живял напразно” : това са героите, които ще пеят, танцуват, римуват и какво ли още не и то напълно безвъзмездно! На 14 юни варненската публика ще види: Пейо в ролята на водещ, Дичо, Кристо, Дует Мания, Ice Cream, Искрен Пецов, Софи Бард, Ансамбъл Варна, Ансамбъл Моряците, Балетна школа Реверанс, Танцов център The center. Грандиозно светлинно и огнено шоу готвят от парти център Вега, а видео заснемане с най-модерна дрон технология благотворително ще осигури Красимир Ламбов.


Спонсори и партньори на кампанията са: община Варна, K5 Music Agency, пекарни Стефани, TCV, VARCHEV Finance, C Soft, Паралакс.


Средствата от концерта ще бъдат използвани за закупуването на апарати за хемодиализа за отделение Диализно лечение към МБАЛ Св. Анна - Варна. Отделението се намира в крайна нужда от осигуряване на апаратурата, чията обща стойност е 120 000лв – сума, която можем да съберем всички ние, заедно!


Всеки може и е добре дошъл да помогне! Информация за концерта може да се намери тук: https://web.facebook.com/events/1765793070316005.