Al Di Meola  - Билети

aldimeola200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Американският китарен виртуоз и любимец на Българската публика Al Di Meola се завръща в София с ексклузивен концерт за клуб Joy Station. Концертът ще се проведе на 14-ти ноември, 2019г. с начален час 20:00ч.


Музикалната легенда ще свири сборен репертоар от последния си албум OPUS, както и селекция от пиеси от дългата си кариера, включително негови нови аранжименти на песни на Beatles, Astor Piazzola, и много други. Започвайки от ранна възраст в бенда на Chick Corea - Return to Forever, дискографията на Di Meola включва записи и концерти с почти всички знаменити музиканти по света. Блестящият албум Friday Night in San Francisco който събира уникалното китарно трио на Di Meola, John McLaughlin и вече покойния Paco De Lucia дава началото на цяло едно течение в света на инструменталната музика.


Неподражаемото усещане на Al Di Meola към комплексните ритмики, комбинирани с лирични мелодии и богати хармонии са в сърцето на неговия музикален почерк, и през дългата му кариера от повече от четиrи десителетия му носят неизброимо число признания и милионни продажби по целият свят.


Заедно на сцената с него ще се качат признатия кубинския пианист и виртуоз Kemuel Roig, бележития Fausto Beccalossi на акордеон, и Sergio Martinez на перкусии.


Не пропускайте да видите Al Di Meola на живо на 14-ти ноември, 2019г., с ексклузивен концерт в клуб Joy Station. 


Коцертът е изцяло организиран и промотиран от екипа на клуб Joy Station.


Всички места за концерта са седящи.


Цени на билетите:


VIP – Зона пред сцената – 60 лв на предварителна продажба; в дена на концерта – 70 лв


Regular – останалите зони – ограничено количество промо билети на цена – 45 лв; предварителна продажба 50 лв; в деня на концерта – 60 лв