АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА - Билети

BG Alisa200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието


РУСКИЯТ БЕСТСЕЛЪР

Първият семеен мюзикъл с 3D визуализация

"Алиса в страната на чудесата" .

Незабравимо приключение за цялото семейство!

 

Мюзикълът „Алиса в страната на чудесата“ е нов, неочакван прочит на вечната история на Люис Карол. Екшън, пълен с приключения и трансформации, историята на пътуването на модерното момиче Алиса, което мечтае за славата на поп звезда, във вълшебния задкулисен свят на шоубизнеса. По трънливия път към успеха тя ще се срещне с невероятни герои като Белият заек, Шапкарят, Кралицата и други. И понякога зрителят ще трябва да отгатне - кой е това? 

 

В мюзикъла "Алиса в страната на чудесата" чудесата стават реалност, а реалността е като чудо. Всичко това е благодарение на симбиозата между РЕАЛЕН СЦЕНИЧЕН СЮЖЕТ : страхотна актьорска игра, съвременни песни на живо, енергични танци и УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ: 3D супер ефекти, стерео ефекти и ... вълшебни очила! Да, иновативни очила, разработени с технологии INFITEC за използване от специалисти на НАСА за военни и медицински цели. В комбинация с ново поколение прожектори, те осигуряват ненадминато качество на 3D проекция.

 

Актьорските реплики ще бъдат дублирани от нашумелия участник в шоуто "България Търси Талант" - Петър Байков, а песните ще бъдат изпълнени на живо в оригиналната версия на руски език от забележителната московска трупа.

 

Тази година се навършват 150 години от великата книга на Люис Карол, която направи фурор в световната литература и остава загадка и до днес. Новият 3D мюзикъл "Алиса в страната на чудесата" ще остави трайно впечатление в съзнанието ви и завинаги ще промени представата ви за семейни забавления! 

 

 

* 3D очилата ще бъдат раздавани безплатно в залата и трябва да бъдат върнати след края на предствлението

* Деца до 6-годишна възраст влизат без билет и без право на отделно седящо място. Любезно молим за предоставяне на копие от акта за раждане на детето на входа на залата.

* Спектакълът е с продължителност 120 мин с антракт

Галерия за събитието