Amon Amarth  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Firestorm Productions  с огромно удоволствие представят AMON AMARTH!


На 3-ти Декември тази година, викингите ще атакуват столичната зала  Христо Ботев.


Вече 24 години AMON AMARTH разтърсват световната сцена с техният тежък викингски метъл. Дългите години на сцената и създадената репутация – издавайки убийствени албуми един след друг, ги поставя в същата кариерна пътека, като великани от ранга на IRON MAIDEN и SLAYER.


С разбиващото си появяване на шведската метъл сцена през 1998г. с първия си албум Once Sent from the Golden Hall, всеки следващ пристига на пазара „пръскащ се по шевовете“ от мощ, мелодичност и завладяващи разкази базирани на богадството на Скандинавската Митология.


Името на AMON AMARTH се взима от света на ДЖ. Р. Р. Толкин – името на Съдбовния Връх, на елфическият език Синдaрин.


Новият албум на AMON AMARTH се нарича Jomsviking. Той се базира на истински истории, написани от фронтмена на бандата, които са базирани на скандинавските саги за йомсвикингите, които са легендарна група от викингски наемници, подвизаващи се в периода 10-11в., за които се предполага, че са се били за всеки владетел, който е можел да си позволи да им плати.


AMON AMARTH са една от най-добре продаващите билети метъл банди в днешно време. По света, техните концерти са разпродадени независимо от капацитета на залите в които свирят, които варират между 1000-4000. Също така бандата е хедлайнер на повечето европейски метъл и рок фестивали като WACKEN OPEN AIR (100,000 публика), Summer Breeze (40,000 публика), както и много други.


Не пропускайте концертът на 3-ти Декември – AMON AMARTH ще направят едно невероятно викингскo шоу, което заедно с новия албум ще бъде запомено за дълго!


Бъдете част от това изживяване!


Зала: Христо Ботев


Дата: 03.12.2016


Отваряне на вратите: 19:00ч.


Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 18.05 в мрежата на Eventim