Amy Winehouse Tribute  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Клуб *MIXTAPE 5* представя:


Amy Winehouse Tribute by Amy’s House Live Band| A-Side *MIXTAPE 5*| 01.04.2017


 


Amy Winehouse оживява на сцената на *Mixtape 5* на 1 април!Сръсбаката банда Amy’s House Live Band пристига в София за трибют на култовата Amy Winehouse!На 1 април сръбската банда Amy’s House Live Band ще представи уникалното си трибют шоу, вдъхновено от легендарната Amy Winehouse. Любими химни като „Back to Black”, “You Know I’m no Good” и “Rehab” ще зазвучат от сцената на клуб *Mixtape 5* за всички фенове на соул кралицата.


Amy’s House е трибютна банда, посветена на великата Amy Winehouse. Бандата вдъхва живот на творчество й с вълнуващите си живи изпълнения в духа на неповторимия артист. Групата, и най-вече вокалистката Nevena Filipovic, пресъздават изцяло визията, звученето и усещането от оригиналното изпълнение на R&B и джаз изпълнителка. Професионалните музикантки създават несравнима енергия на сцената и без усилие въвличат тълпата в магията на перфектно сработеното им шоу посветено на Amy Winehouse.


Елате на 1 април в клуб  *Mixtape 5*, за да станете част от необикновеното музикално преживяване, което Amy’s House Tribute Band са ни подготвили в чест на любимата непоправима Amy Winehouse!


Билетите са в продажба в мрежата на Еventim.bg на редовна цена от 10 лв.
При останала наличност, билети ще се продават на вход в деня на събитието на цена от 15 лв.

Вратите отварят точно в 22:00 часа. Бъдете навреме!
18+