AN-THEOS & Holocaust  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Легендарна шотландска хеви метъл група за първи път с концерт в София


 


Култовата шотландска хеви метъл банда Holocaust идва за първи път в България. Събитието ще се състои на 19 ноември 2016г. в столичния клуб Live & Loud. Концертът им е посветен на деветата годишнина на сайта Metal Hangar 18. Другата група, която ще участва в събитието е румънската фолк метъл банда An Theos. И двете групи ще представят пълни хедлайнерски сетове. Начало: 20ч.


 


Билетите за концерта на Holocaust и An Theos са вече на цена 25 лева и се продават в системите на Eventim и EticketsMall.


 


Останали са около 100 билета за рождения ден на Metal Hangar 18 тъй като промоционални билети за концерта на An Theos се продаваха от юли месец на цена 10 и 15 лева.


 


Holocaust са създадени през 1977г. в Единбург. Няколко години по - късно, бандата издава дебютния си албум "The Nightcomers", който е считан от фенове и музикални критици за един от десетте най - добри NWOBHM албуми. Holocaust са боготворени от другите метъл групи. Те са любимци на Metallica. През 1987 г. James Hetfield и компания записват мини албум, в който правят 5 кавъра на групите, които най-много са повлияли на творчеството на Metallica. Една от песните е на Holocaust - "The Small Hours".  Друга банда заклети фенове на Holocaust са Gamma Ray. Те правят два кавъра на техни песни - "Heavy Metal Mania" и "Death or Glory". Six Feet Under също имат кавърверсия на Holocaust.


 


Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1141753019180313/


 


Целият албум "The Nightcomers": https://www.youtube.com/watch?v=8pCQacxDshE&list=PL2Qt9Ttwtjny0F1Geqb8mb6od8J9huAPJ


 


Metallica изпълнява песен на Holocaust - "The Small Hours": https://www.youtube.com/watch?v=ELldpa_XJlI