Angela Cervantes  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Очарователната испанка Ángela Cervantes с концерт в София


 


Всестранен музикален стил, изумителен глас, наелекризиращ лайв и много изненади с Ángela Cervantes в Sofia Live Club на 28 април


 


Прелестната испанка Ángela Cervantes, която спечели с гласа си своето място в най-популярната трибют банда на Pink Floyd – Brit Floyd, идва в София.


 


Като неразделен член на Brit Floyd, с които до момента има повече от 300 концерта по целия свят, Ángela Cervantes неизменно е повлияна от музиката на Pink Floyd: :„Обичам дълбочината на посланието на Pink Floyd и отпечатъка, който музиката им е оставяла и продължава да оставя върху верните им последователи и толкова много артисти... Всичко това ми влияе на сцената, за да бъда в състояние да изпълня "The Great Gig In The Sky", да почувствам толкова силната връзка на хората с митичното соло на Clare Torry, което тя ни завещава в един почти импровизиран запис, превърнал в легенда за рок вокал. Това ме ръководи всеки път, когато пея …”


 


Родена в Ибиса, Ángela започва да учи солфеж и пиано от много малка. Тя преминава и през школата на модерната музика, джаза и танците, издигайки се стремглаво нагоре в музикалната си кариера. Ángela Cervantes има изумителен глас - напълно подходящ за всеки стил музика и открояващ се със своята уникалност.


 


Angela притежава такива гласови възможности, че се справя блестящо, както с пеенето на рок, така и с джазови изпълнения, създавайки забележителна вокална прилика с Ella Fitzgerald. Това далеч не е всичко от компетентността на гласовия ѝ диапазон, защото горещата испанска умее да пленява също толкова успешно и с кубински ритми.


 


Ángela Cervantes е един от онези творци, които щедро пръскат талант, възхвалявайки професията си с авторитет, класа и неподражаем стил. Тя е един от онези творци, които със сигурност си струва да чуете и видите на живо. Датата е 28 април, часът - 22:00ч., мястото - Sofia Live Club


 


Събитието се осъществява с подкрепата на „Институт Сервантес”.


 


Билетите за концерта на Ángela Cervantes у нас вече са в продажба на цени от 40 лв (Early bird) и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК и мрежата на Eventim.bg.


 


Новини за събитието можете да следите на неговата фейсбук страница: https://www.facebook.com/events/227118621028013/