Aniventure 2015 - Билети

Aniventure 2015 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Aniventure е най-големият български фестивал за аниме, манга и японска традиционна и модерна култура. Провежда се ежегодно от 2006 г. насам и постоянно разширява репертоара си. В рамките на двата дни на събитието има много разнообразни изложби, настолни игри, PC и PS гейм турнири, к-поп, уъркшопи, лекции и демонстрации от местни и чуждестранни гости, арт конкурс, манга и фенфик контест, алея на художниците, разнообразни щандове с всякакъв аниме мърчъндайз и една от най-чаканите атракции - феноменалното косплей шоу, включващо в себе си ревю и косплей сценки. Aniventure е фестивал както за малки, така и за големи, събирайки на едно място фенове от всякаква възраст.

 

Домакинът на Aniventure 2015, десетото издание на фестивала, ще са огромните 3-ти и 4-то халета на Интер Експо Център, където ще се разположим на площ от 5000 кв. м - два пъти и половина повече от Aniventure 2014! С новото пространство идват и много нови събития, много повече косплей и чисто нова втора сцена! И тази година очаквайте много конкурси, състезания, турнири, гейминг, лекции, работилници, щандове и какво ли още не.

 

За повече информация може да посетите http://aniventure.net , както и FB събитието https://www.facebook.com/events/635454629892420/