Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Продуцентска компания OLD BG има честта да представи пред софийска публика концерт- спектакъла „АНСАМБЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ – 1 ЧАСТ !

За първи път на най-голямата сцена в България зала 1 на НДК, ще гостуват професионалните ансамбли „ПАЗАРДЖИК“, „ЗАГОРЕ“, „СТРАНДЖА“ и „ДОБРУДЖА“.

Те ще представят най-характерните и емблематични произведения от своя фолклорен регион. В рамките на 40-50 минути, всеки един от тях ще има възможността самостоятелно да представи своята фолклорна област.

Кой знае най-добре добруджанските песни и танци ако не ансамбъл „ДОБРУДЖА“, а фолклора от Странджа, Източна и Западна Тракия…!?

Това са артистите, които са в сянката на „голямата тройка“, но все още продължават да поддържат българския фолклор, традиции и сценично изкуство, за което заслужават уважение и шанс за изява пред Вас!

Те НЯМА да се състезават или надиграват!

Те ще покажат това, за което полагат ежедневно труд и любов – интерпретирането на  българския музикален и танцов фолклор в сценично  изкуство!

 Заповядайте на 24 март/неделя/ от 16.00 часа в зала едно на НДК, заедно да им се насладим и аплодираме!

Ще видите четири ансамбъла, четири концерта, над 200 изпълнители, в един ден, с един билет!

Концерт-спектакъла е с продължителност близо три часа като е предвиден антракт от 30 минути!

***Всеки закупен билет за концерта “АНСАМБЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ на 24.03.19 , ще ползва специално намаление за спектакъла „БАЛКАНСКА СВАТБА“ на 20.04.19,което ще бъде обявено по време на концерта на 24.03.19 !

Деца до 10г. не заплащат билет и са без право на място!

Деца до 16г.ползват седящо място с намален билет с 50%!

В залата ще има охрана, както и медицински екип!

Възможно е видео и фото заснемане на концерта с нетърговска цел!