AraabMuzik - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

EventEase представя: AraabMuzik Live |18.03.2015|

 

 

 Невиждан лайв с AraabMuzik в София на 18-ти март!

 Най-бързият бийтмейкър в света AraabMuzik ще представи шоуто си на своя Аkai MPC в Студио „Орфей“ на 18-ти март по покана на EventEase!

            Ако още не си чувал за AraabMuzik, по-добре това да е следващото видео, което заредиш в YouTube. Skrillex, Busta Rhymes, Diplo и А-Track са изумени от уменията на най-бързия бийтмекър в света и вече имат съвместни проекти с него. Да, наистина изглежда и звучи направо невероятно, затова най-добре ела на 18-ти март в Студио "Орфей", за да се убедиш лично с очите и ушите си в уникалността на този пърформанс!

            Изградил името си на композитор на бийтове, използвани в хитове на имена като: Eminem, 50 Cent и Dipset, Araabmuzik по естествен начин оформя невижданото си лайв шоу. Бийтмейкърът използва единствено своя AKAI MPC семплер, чрез който семплира буквално каквото му хрумне, след което магията на бързите му пръсти те отвежда в невиждани импровизации, сравними с тези на барабаниста Travis Barker от Blink 182. Музикалните критици определят характерния му стил като хибрид, който отвежда хип-хоп-а и EDM-а в друго измерение. Традиционно повлиян от вечни класици като: Dr. Dre, Just Blaze и 9th Wonder, AraabMuzik бързо овладява техните стилови умения и бива забелязан от най-големите от сцената.

            Истинският „блинг-блинг“ момент идва за AraabMuzik при издаването на дебютния му албум Electronic Dream през 2011-та, когато продукцията му откровено запълва недокосвани до този момент музикални ниши. Тежките му бийт звуци от барабани биват прецизно смесени с леки EDM семпли, за да се получи необяснимо завладяващо звучене, уникално дори за самия него. Последвалата награда “Най-добър продуцент“, връчена му от списание The Voice в Ню Йорк, е един от по-скоро незначителните факти около този албум, който е недопустимо още да не си преслушал. Electronic Dream, Golden Touch, Free Spirit и Make it Happen са част от имената на траковете от албума, които достатъчно загатват за полъха на въздуха на онази друга галактика, в която внезапно си се озовал. Последвалите албуми Instrumental University(2012) и For Professionals Use Only 1(2013) и 2(2014) само затвърждават позициите на талатнливия бийтмейкър, от когото любители и професионалисти могат да научат за най-тъмните тайни на музикалното семплиране.

            Феноменът АraabMuzik ще представи чисто новото си шоу в София на 18-ти март, сряда, по покана на EventEase.

            Билетите „Ранно Пиле“ са вече в продажба само в магазин „Яко“ /ул. Граф Игнатиев 43/ на цена от 10 лв./15 лв, а стандартни и онлайн билети в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, ОМВ, Германос и др./ на цена 15 лв./20 лв.

 

 

Следете събитието на:

https://www.facebook.com/events/509367419205740/

__________________________________________________________________________

Линкове:
AraabMuzik Official Webpage: 

http://www.araabmuzikmvp.com/

 

AraabMuzik Official Facebook page:
https://www.facebook.com/AraabMuzikMVP


AraabMuzik Official YouTube Channel:
https://www.youtube.com/watch?v=AwCFG1J5ZFo

Видео линкове от изпълнения на живо:

https://www.youtube.com/watch?v=LfUMNiRrEAw

https://www.youtube.com/watch?v=lmEhCDRvQKA