Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ARCH ENEMY С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

 

 

BGTSC представя: концертът на ARCH ENEMY, който ще се състои от 19:00 часа на 21 септември в столичната зала „Универсиада“.
Подгряващи на шоуто ще са набиращите сила украинци JINJER.

 

Билетите са в продажба в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

 

Първите 70 билета ще са на специална цена от 40 лева, а след изчерпването им и до деня на концерта цената им ще е 45 лева.
В деня на шоуто и на място в залата входа ще е 50 лв.

 

През март 2017, екстремните метъл гиганти ARCH ENEMY завършиха цикълът по представянето на албума “War Eternal” с издаването на концерта “As The Stages Burn!”, заснет и записан по време на много силното хедлайнерско шоу на групата на фестивала Wacken Open Air 2016: https://www.youtube.com/watch?v=UNPKGyYzPCo

 

Сега вече е време за следващата глава от историята на групата. ARCH ENEMY ще издадат своя десети студиен албум “Will To Power” на 8 септември 2017 година, а много скоро след това започва и едноименното турне в началото, на което е и дата у нас.

 

Michael Amott коментира: "С нетърпение очакваме да споделим новата си музика с вас... Нетърпелив съм да свиря нови и стари песни за нашите фенове, скоро ще се видим с всички!" 

 

ARCH ENEMY са в състав:

Michael Amott - Guitar

Daniel Erlandsson - Drums

Sharlee D'Angelo - Bass

Jeff Loomis - Guitar

Alissa White-Gluz - Vocals 

 

 

Популярно видео ARCH ENEMY: https://www.youtube.com/watch?v=InRMwptcgAo

Популярно видео JINJER: 
https://www.youtube.com/watch?v=c-vhrv-1Ctg

Press kit Arch Enemy:
https://www.dropbox.com/sh/lj0kca5attt3cd5/AADS2eGHRaf_uFf9e-VSTeR-a?dl=0