ARTMOSPHERIC FESTIVAL 2016  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Фестивалът Артмосферик ще се проведе през месец юли (15-17) тази година, десетилетие след раждането на идеята, високо в Балкана.

Тазгодишната програма на главната музикална сцена ще изследва взаимодействието между основните концептуални направления в Артмосферик. Заедно под звездите ще превърнем плавно развиващото се съчетание между интелигентни ритми и мистична пространствена обстановка, светлина и визия във вълнуващо танцувално пътешествие. Традиционно, светлата част на денонощието предвижда по-органична и панорамна музика, едно преливане от дъб електроника, през IDM и абстрактен джаз до филмова музика и космически рок.

Неразделна част от събитието е малката горска сцена, която ще представи експериментални концерти, импровизации, електронни проекти на живо и диджей сетове на горната поляна. Там ще се проведе и предварителната атмосферна ембиънт нощ в четвъртък, 14-ти юли.


Билети се продават в мрежата на Eventim и на официалния сайт artmospheric.org – като до 2-и май включително цената е 50лв, а след това – 65лв. Общият брой на билетите е ограничен до 700.Подробна информация за фестивала ще бъде обновявана на artmospheric.org.