Ashes Of Ares - Билети

ASHES OF ARES

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ОФИЦИАЛНА ПОКАНА ОТ MATT BARLOW ЗА 8 ЮНИ

Мат Барлоу за първи път у нас!

Концертът на ASHES OF ARES е следващата седмица в четвъртък, 8 юни 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5.

Тук може да видите видеоприветствието от Мат: https://youtu.be/IEaHabkVNX4

Групата идва за първи път, но с най-доброто от творчеството си и страхотен нов албум! Също така, за първи път у нас ще чуем на живо песни от творческия период на МАТ БАРЛОУ в ICED EARTH. Ще чуем хитове като „I DIED FOR YOU“, „MELANCHOLY“, „DRAGONS CHILD“, „THE HUNTER“, „LAST DECEMBER”, „BURNING TIMES“ и други изпълнени на живо от иконичния вокал.

В състава на ASHES OF ARES освен Мат Барлоу са и бившият струнник от ICED EARTH Фреди Видалес, и Кели Конлън от DEATH!

Предстои ни много вълнуващ концерт и емоционална вечер, която ще ни разходи във времето и ще завърши на 8 юни 2023 година. Бъдете там!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон. Деца до 7 годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!