ASIA  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ASIA със специален концерт в ‘Античния театър’ в Пловдив на 21 септември!

Легендарната група ASIA ще свири в Пловдив на 21 септември 2013 (събота).

Това ще бъде третото издание на музикалния форум Sounds of The Ages, който отново ще се състои по идея и под патронажа на г-н ИВАН ТОТЕВ – кмет на Пловдив.

В  магическата атмосфера на Античния театър,  ASIA ще представят най-големите си хитове, като някои от тях ще бъдат изпълнени за ПЪРВИ ПЪТ със симфоничен оркестър.

Легендарната супергрупа заедно с Оркестъра на Пловдивската филхармония под диригентсвото на Левон Манукян.

ASIA e една от най-елитните формации в историята на британския рок. Създадена през 1981, като обединение на музиканти от вече легендарни групи като YES, KING CRIMSON, URIAH HEEP, EMERSON LAKE & PALMER и ROXY MUSIC, бандата постига първо място още с първия си албум година по-късно и хитовете ‘Only Time Will Tell’ и ‘Heat of the Moment’.

През 2006, ASIA се събраха в оригиналния си състав, а до края на 2013 ще издадат и новия си студиен албум 'Valkyrie'.

На концерта в Пловдив, групата ще представи и своя нов китарист. Той се казва Сам Коулсън и другите трима го описват като “великолепен инструменталист, световноизвестен сред виртуозите на китарата”. Коулсън е свирил с легенди като Пол Гилбърт, Гътри Гоувън, Тони Макълпайн и други. Освен уважаван инструменталист, той е и един от най-търсените преподаватели.

ASIA 2013:

John Wetton (King Crimson, Uriah Heep, Roxy Music),
Carl Palmer (Emerson, Lake & Palmer),
Geoff Downes (Yes, Buggles),
Sam Coulson Sam Coulson (Yes)

БИЛЕТИ с цени 30, 35 и 40 лв са  продажба в системите на www.Eventim.bg. В деня на концерта, 21 септември, те ще бъдат съответно 35, 40 и 45 лв.След шумния успех на Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията, форумът се превърна в истинска традиция година по-късно с концертите на ФИШ и ANATHEMA. Последните заснеха своето историческо шоу, за да го издадат на blu-ray и DVD тази есен.

Не пропускайте историческия спектакъл на ASIA на 21 септември на Sounds of The Ages 2013 в ‘Античния театър’ в Пловдив.