ATHEIST, SUICIDAL ANGELS + Guests  - Билети

аль - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ATHEIST И SUICIDAL ANGELS НА 8 СЕПТЕМВРИ У НАС! Дългоочакваният първи концерт на ATHEIST все пак ще се състои!

BGTSC представя: концерта на ATHEIST и SUICIDAL ANGELS, който ще се състои на 8 септември 2022 година от 18:30 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от европейското турне с участието на Abysmal Dawn, Summoner's Circle и гост, който ще бъде обявен много скоро. Билетите ще влязат в продажба този петък онлайн и в мрежата на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон. Издадените билети за предишните концерти на Atheist ще важат без презаверка! До 21ви включително, билетите са с цена от 35 лева. След това и до деня на събитието – 40 лв. В случай на налични места, в деня и на място в клуба цената ще е 45 лева. Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

!!!Всички закупени билети за отложения концерт - ATHEIST, CADAVER, SVART CROWN, FROM HELL - 08.02.2022 важат без презаверка за новата дата.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период! BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“, подкрепящи Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети. Предстои обявяването на допълнителна информация!

Популярна песен на ATHEIST: https://www.youtube.com/watch?v=mZ6b4DrMz2g

Популярна песен на SUICIDAL ANGELS:

https://www.youtube.com/watch?v=Rvwrvy54LQo