Au-Dessus  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Латвийската пост-блек/блек метъл група Au-Dessus ще изнесе своя първи концерт в България на 21 октомври. Те пристигнат в нашата страна по покана на Autumn Souls Of Sofia. Мястото на провеждане е столичният клуб Bar "ZAR", намиращ се на ул. Цар Самуил 50.

Au-Dessus е ново явление на прибалтийската мрачна сцена. Те се събират в сърцето на Литва, Вилнюс през 2014г. Стилът им е евокативен блек метъл с достатъчно пост вдъхновения, които правят музиката им интригуваща и въздействаща. Дебютното ЕР "Au-Dessus" идва само няколко месеца след като групата се събира и е издадено чрез лейбъла Witching Hour Productions в началата на 2015г. На 19 май тази година мистериозният квартет издаде своя първи студиен албум "End of Chapter" чрез френският лейбъл Les Acteurs de l'Ombre Productions.

Макар и съвсем нова група Au-Dessus бързо набират фенове сред почитателите на блек метъла, пост-блек метъла и слъдж жанра. Саундът им се развива в посока да разруши обществените нагласи, да предизвика състояние на дискомфорт, да насърчи когнитивен дисонанс и саморазрушение. "В морала на болезнените пукнатини ние сме създадени да разрушаваме и това е начинът да създаваме. Ние дълбаем нашия отпечатък върху раменете на социалните клишета и гледаме отвъд самоналожените граници, удавени в цинизъм поради богобоязливо желание да влезем в контакт с благоприличието. Това е нашият Ренесанс и илюминация. Вие преценявате. "Съдете и бъдете съдени"."


Au-Dessus ще видим в състав:
Šarūnas Bedulis - барабани
Simonas - китари
Jokūbas - китари
Mantas - вокали, бас

С билети за концерта ще можете да се снабдите от системата на Eventim. Първите .... билета са на цена 15 лв. След изчерпването им цената ще е 20 лв., а в деня на събитието ако има налични ще бъдат на цена 25 лв.

Ако искате да видите една от най-бързо набиращите скорост иновативни блек метъл групи ви съветваме да се снабдите с билет навреме, защото пропуските ще са само 100 броя.