АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2019

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Автомобилен салон София 2019


 


Най-мащабното автомобилно изложение на Балканите - Международният автомобилен салон София 2019 – идва през есента. Престижният форум ще отвори врати от 11-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София. Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). “Автомобилен салон София 2019” е част от календара на Международната организация на автомобилните производители (OICA), който включва едва дванайсет изложения по света за годината.


 


Върху площ от над 11 000 кв.м. ще бъдат разположени новите модели на повече от 36 световни бранда, сред които две изцяло нови за българския пазар марки – Mahindra и Cupra, както и едно впечатляващо присъствие – една от най-престижните автомобилни марки в света - Ролс Ройс – също ще бъде представена на автосалона в София тази година.


 


“Автомобилен салон София 2019” навлиза в изцяло нова територия и проправя пътя на най-съвременните автомобилни концепции. Освен последните модели на световните производители, експозицията ще блести с десетки премиери и демонстрация на нови технологии в мобилността. Щандовете ще изобилстват от автомобили, задвижвани изцяло от електрическа енергия, Plug-in хибриди, самозареждащи се хибриди и меки хибриди. Посетителите ще могат да открият и изпробват в повече от над 120 експоната за тест драйв как новостите в електрониката и алтернативните видове задвижване променят света на транспорта.


 


В 24-то издание на автосалона ще видим ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, RANGE ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN, HYUNDAI и др. По традиция запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други.


 


Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, забавления, награди и приятни изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели автомобили, всички, попълнили анкетна карта, ще имат шанс да си тръгнат с чисто нова кола по избор.


 


Страстта към модерните и бързи коли привлича хиляди посетители от България и съседните държави. Повече от 60 000 души се очаква да преминат през 6-те зали на Интер Експо Център тази година. Не чакайте до октомври, купете билет още сега.


Информация за семейни билети:


Семеен ( 2ма възрастни + 2 деца - до 16г.)   (Понеделник - Петък) BGN 22,00


Семеен ( 2ма възрастни + 2 деца - до 16г.)   (Събота -Неделя ) BGN 25,00 


 


Работно време


11.10.2019
10:30 - 19:30 
12, 13, 19 и 20.10.2019
10:00 - 20:00ч.
14 – 18.10.2019
10:30 - 19:30ч.


За повече информация: https://sofiamotorshow.bg/