Азиатски фестивал Магията на Изтока  - Билети

asian200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Благотворителна томбола с награди в подкрепа на деца и семейства в риск от раздяла


 


Азия никога не е била толкова близо!


Участвай в благотворителната томбола и спечели спа уикенд за двама, разходка с яхта, екзотична вечеря, кутия ръчно правени шоколадови изделия, луксозни слънчеви очила... или ДВУПОСОЧЕН БИЛЕТ ЗА ДВАМА до АЗИЯ!


Тези и още 50 уникални награди очакват участниците късметлии в благотворителната томбола, която ще се разиграе по време на Азиатския фестивал „Магията на Изтока“ на 15 юни на сцена „Лятна естрада“ в Борисовата градина, София.


КУПИ 1 билет, 5 или 10 за томболата и бъди една стъпка по-близо до континента на изгряващото слънце! Всички средства от продажбата на билетите Eventim ще дари в подкрепа на каузата на фондация „За Нашите Деца“ – повече деца да останат в семействата си и да не бъдат изоставени.


Бъди един от хората, които ще помогнат за това поне 15 деца да живеят в семействата си и повече родители да бъдат уверени и сигурни в трудната си задача! Защото само грижовната подкрепа на семейството може да даде възможност на децата да имат пълноценно детство, изпълнено с любов и щастие, и да ги насърчи да развиват своя потенциал.


За втора поредна година фондация „За Нашите Деца“ е кауза на традиционния Азиатски фестивал. И тази година събитието обединява 17 държави, които ще пренесат гостите на фестивала в екзотичния свят на Азия с богата и пъстра програма с танцови изпълнения, музикални, театрални, бойни изкуства и много други. Всяко от посолствата ще предлага сувенири-уникати, аксесоари, екзотични храни и напитки, средствата от продажбата на които също ще допринесат за благотворителната кауза.


Тегленето ще започне в 19:00 ч. на 15 юни! Наградите ще бъдат предоставени на късметлиите при представяне на печелившите билети, затова каним всички участници в томболата да присъстват по време на тегленето. За тези, които нямат възможност да присъстват, а са закупили билет – резултатите от томболата ще бъдат оповестени във Facebook страницата на фестивала, както и във Facebook страницата и уебсайта на фондация „За Нашите Деца“.


 


Желаем Ви УСПЕХ!


 


Повече за фестивала тук.


Повече за каузата на събитието тук.  


 


А ето списък и на всички награди, които очакват да бъдат спечелени:


 


Двупосочен билет за двама до дестинация в Азия по избор от Turkish Airlines


Ваучер за уикенд за двама от Кемпински Хотел Гранд Арена Банско


Ваучери за групова разходка с яхта за двама, самостоятелна ВИП разходка на яхта (до четирима) и урок по ветроходство на яхта за двама от SailWithMe


20 ваучера за вечера от Restaurant Eisha


5 броя слънчеви очила KWIAT


10 броя списания InGlobo


2 ваучера за балийски масаж от Este SPA


Ваучер за рисуване на бутикова керамика от Маtzalo


Фотография, изработена от деца, ученици на Алберто Стайков


Ваучер за балийски масаж от Victoria Spa


Ваучер за ръчни шоколадови продукти от 13grams


Био кутия с натурални и висококачествени продукти GOOD BOX


2 ваучера за вечеря за двама от Бирария Palivec


2 ваучера за продукти за дома от KREO


2 ваучера за вечеря от Royal Thai


1 кашон Индонезийски кулинарни изкушения, осигурени от Indomie


Ваучер за индонезийска вечеря за двама (сет меню) от Yati Cooking


 


ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В БЛАГОТВОРИТЕЛНА ТОМБОЛА,


ОРГАНИЗИРАНА ОТ АЗИАТСКИ ФЕСТИВАЛ “Магията на Изтока


В ПОДКРЕПА


НА ФОНДАЦИЯ „ЗА НАШИТЕ ДЕЦА"


 


І. Общи условия 1. Настоящите правила за участие („ПРАВИЛАТА“)  уреждат реда и условията за провеждането на томболата („БЛАГОТВОРИТЕЛНА ТОМБОЛА“)

 2. Организатор на благотворителната томбола на територията на Република България и администратор на личните данни, които се обработват във връзка с участието в Благотворителната томболата, е ФОНДАЦИЯ „ЗА НАШИТЕ ДЕЦА.


Информацията относно личните данни, обработвани за участие в Благотворителната томбола, е достъпна на сайта на фондацията – www.detebg.org


  1. Благотворителната томбола се провежда в периода от 15.05.2019 до 13.06.2019г. вкл.


  


 ІІ. Правила за участие 1. Право да участват в Благотворителната томбола имат всички физически лица, с изключение на служителите на Организатора, членове на техните семейства (родители, деца, съпрузи и лица във фактическо съжителство), както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на Благотворителната томбола.

 2. Участие в Благотворителната томбола е възможно само при спазване на настоящите Правила. С участието си в Благотворителната томбола, участникът изрично се съгласява, че приема настоящите Правила и ще спазва техните разпоредби. Правилата ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Благотворителната томбола на адрес https://www.eventim.bg/bg/


 


ІІІ. Условия за участие 1. Всеки желаещ да участва в Благотворителната томбола трябва да:


6.1 закупи билет/и за участие на https://www.eventim.bg/bg/, в магазинната мрежа на Eventim, или на място в деня на събитието


6.2. остави имейл адрес, на който да бъде изпратен билета, когато го е закупил предварително онлайн .


  1. Организаторът на Томболата не поставя ограничения за броя на билетите, които могат да бъдат закупени.


 


IV. Награди 1. Наградата се предоставя след представяне на закупения билет.

 2. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награди. Наградата не може да бъде прехвърлена на трети лица.

 3. Наградите ще бъдат обявени на сайта на организатора www.detebg.org и на Facebook страницата на събитието https://www.facebook.com/asianfestivalsofia/


 


V. Определяне на печелившите участници 1. Определянето на печелившите участници в томболата ще се извърши в деня на събитието на 15.06.2019г. на случаен принцип в 19ч. часа на централната сцена. Ще бъдат изтеглени 55 бр. печеливши участници, както и резервни такива.

 2. Резервните печеливши участници ще получат наградата в случай, че печелившият участник не е на място, за да получи наградата си или не се е свързал с Организатора на телефон 02/ 980 70 58 в определения за това срок.

 3. Потребителските номера на печелившите участници ще бъдат публикувани на интернет страницата на организатор www.detebg.org, във Фейсбук страницата на Организатора https://www.facebook.com/fondatsiyazanashitedetsa/ и във Фейсбук страницата на събитието https://www.facebook.com/asianfestivalsofia/

 4. Ако Организаторът не получи потвърждение от някой от печелившите, че наградата ще бъде приета в рамките на две седмици след събитието, тя ще бъде предоставена на първите резерви по реда на изтеглянето им.


  1. Наградата ще бъде предоставена в срок от 30 дни след събитието, на адрес гр. София, ул. Гюешево 21 или по друг начин, уточнен с печелившия участник.


 


VI. Ограничаване на отговорността 1. Организаторът не носи отговорност, ако участникът е предоставил грешни данни за контакт или не се е свързал с Организатора в посочения срок, след тегленето на печелившите в томболата в деня на събитието

 2. Организаторът на Благотворителната томбола не е длъжен да уведомява участниците, които не са спечелили награда.

 3. Организаторът си запазва правото да премахва всяко съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с Благотворителната томбола, дискриминационно или противоречащо на правилата за участие.