BALKAN WEDDING / БАЛКАНСКА СВАТБА  - Билети

BG OldBG200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 OLD BG  ви кани на:


Премиера на грандиозния фолклорен спектакълБАЛКАНСКА СВАТБА!


20.04.19 , зала 1 на НДК, събота, 19.00 часа!


Това е стратегически културен проект, имащ за цел да представи основните обичаи,  предсватбени и сватбени  ритуали и обредност, специфични при народите на България, Гърция и Сърбия!


Три световноизвестни ансамбъла от Балканския полуостров обединиха усилия и в сътрудничество ще покажат на българската публика  своите обичаи, традиционни облекла, танците и песните на своя  регион, приликите и отликите на една от най-важната  традиция на Балканите -  СВАТБАТА!


Национален фолклорен ансамбъл „ФИЛИП КУТЕВ“/създаден 1951/,  ансамбъл „КОЛО“/1948/-Сърбия  и  ансамбъла за традиционен фолклор „ЛИКИО ЕЛИНИДОН“/1976/-Ксанти, Гърция, ще изградят един своеобразен културен мост, чрез формите на сценичното изкуство  и традиционното фолклорно  наследство!


В  „БАЛКАНСКА СВАТБА“ ще видите  над 150 изпълнители, стотици уникални носии,  невероятни танцьори, певци и музиканти!


Бъдете част от присъстващите в залата! Докоснете се до традициите и сватбените обичаи, песни и танци на сърби, гърци и българи!


* Регистрирайте своите  билети от „Ансамблите на България“ при партньорските каси на Ивентим – НДК, ОМВ, ОРИНДЖ, централен офис на Ивентим ИЛИ въведи онлайн в мрежата на Ивентим първите 20 цифри от баркода на стария си билет в секцията Промоционална кампания на събитието „Балканска сватба“! Ще получите автоматично намаление с 20 лева от редовната цена!


**По време на спектакъла е възможно видео и фото заснемане с рекламна цел!


***Деца до 12 год. Ще бъдат допускани без билет и без седящо място!


**** Билети за деца до 16 год. са с 50 % намаление от редовната цена!