Bansko Beat Festival - Билети

Мястото е централен площад, град Банско, а входът е свободен!

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

LITTLE DRAGON, JAMES ARTHUR, MO’KALAMITY, SAM FELDT, MO’ HORIZONS и много други на най-цветния фестивал това лято

Под звездите, до звездите на „Bansko Beat”, 2015!

Съвсем не се налага да напускаме планетата, за да се озовем сред звездите. Още този юли ни очаква истинско звездно нашествие, обещават организаторите на най-космическия фестивал - „Bansko Beat”. Екипът на „Бохемия ентертейнмънт” са поканили едни от най-талантливите музиканти на този свят, чиито изпълнения ехото на планината ще разнася дълго след като те си вземат довиждане с българската публика.

На 10 и 11 юли любимият ни град Банско ще събере на едно място огромно културно многообразие, разтърсващи музикални компилации, подчинени на едно единствено условие – грандиозно шоу с много атмосфера! Мястото е централен площад, град Банско, а входът е свободен!

Синя меланхолия от британското поп чудо - James Arthur, лятна доза реге от французите Mo 'Kalamity and The Wizards , прелестен, ритмичен и придирчив цветен звук от голямото откритие на фестивала - Little Dragon, и скандинавската ракета носител Sam Feldt, който ще изстреля всички ни директно до върха. Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra също ще допринесат за вселенската забава „Bansko Beat”, с щипка напрежение и пълни шепи вдъхновение, заедно с Mo`Horizons, които ще разредят въздуха с горещ латино джаз.

Бързаме да ви направим съпричастни към новината с още малко съблазнителна информация – съществен елемент от междугалактическата звездна компания ще бъдат и българските музиканти – Dj DESY & Mr. Vagabond, очарователната Миленита, Sensimillianz и Selector Rosen.

И тъй като мотото е „Под звездите, до звездите!”, организаторите канят всички непопулярни банди в България да се включат в конкурс, в който победителите ще имат шанса да пеят рамо до рамо с големите имена музикалната сцена – повече информация тук.

Така че, ако ви се лети – хайде!

И тъй като мястото е съвсем нарочно подбрано за по-интензивни преживявания, екипът на „Бохемия Ентертейнмънт” организира и екстремна зона за забавления, съвместно с община Банско! Побързайте!

Подробности: http://www.eventzone.bg/bg/events/details/bansko-beat-music-experience-festival-2015

Програма:

10 юли, петък

17:00 – 18:00 DJ Dessy + Vagabond

18:30 – 19:30 Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra

20:00 – 21:30 Mo’ Kalamity

22:00 – 23:00 Little Dragon

 

11 юли, събота

12:00 – 14:30 Selector Rossen

14:30 – 15:15 Winning contest local band

15:30 – 16:30 Sensimillianz

17:00 – 18:15 Sam Feldt

18:30 – 19:30 Milenita

20:00 – 21:30 Mo’ Horizons

22:00 – 23:00 James Arthur