BG BatushkaXLn - Билети

BATUSHKA & Guests

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

КОНЦЕРТЪТ НА БАТЮШКА Е ТОЗИ ЧЕТВЪРТЪК!

BGTSC представя: концерта на BATUSHKA, който ще се състои този четвъртък, 14 април 2022 година, в столичния клуб Mixtape5. Концертът у нас е част от европейското турне “BLACK LITURGY PILGRIMAGE 2022” с гости DIABOLICAL, Warhammer, Paradise Flames и Eshtadur.

Вратите ще отворят в 18.00 часа, а ето и вероятната програма за вечерта:

Врати: 18:00

18:30 – 19:00 - ESHTADUR 19:10 – 19:40 - PARADISE FLAMES 19:50 – 20:10 - WARHAMMER 20:30 – 21:20 - DIABOLICAL 21:50 – 23:00 - BATUSHKA

Групите идват с голямо количество мърч и музика на различни носители. Поради тази причина мястото за публика в клуба ще е ограничено! От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба. Гостуват ни страхотни банди! Предстои ни фестивална вечер, генерална репетиция за предстоящия SOFIA METAL FEST! Билетите ще се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна, докато свършат местата в клуба, но не по-късно от 17.00 часа на 14 април 2022 г.. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay) и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон. В случай на налични места, в клуба ще има каса за продажби на място при цена от 45 лева. Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването! От 24 февруари, изискването за зелен сертификат отпадна и няма да бъде изискван. Препоръчваме използването на маска при влизане.