Beach Banquet: STEVE LAWLER & UTO KAREM  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Beach Banquet!


 


oт COMMA Group


 


 


 


За който не е разбрал, лятото няма как да мине без Банкет - Beach Banquet!


След като обявиха първото парти (Phonique на 24 юли) COMMA Group ТЕ канят на второто си събитие от серията, което ще се състои на 8 август (събота) в изцяло обновения CACAO BEACH club. Сезонът ще бъде в разгара си, а зад пулта, правещи ни компания докато чакаме изгрева, ще застанат STEVE LAWLER & UTO KAREM!


Накратко ни очаква следното: STEVE LAWLER - хедлайнер на партито, стоящ зад емблематичните Viva Warriors, партита на Ибиса и закриващ сет, дело на UTO KAREM. Италианецът е част от програмата на повечето големи клубове, техно партита и фестивали като: The Revolution Ibiza на Carl Cox, Miami Ultra Music Festival, Tomorrowland, Watergate и club Rex Париж.


Очаква ни вечер, изпълнена с интелигентен тек-хаус, преливаща към сериозно техно звучене в ранните часове на брега край морето.Смятаме, че това е достатъчно?!


За warm up-a ще се погрижи Bagerziev (Get Spirited).


Началото е в 23:00 ч., а гест-листът е валиден до 00:30 ч.


Ограничен брой промоционални билети, на цена от 25 лв., може да си намериш в мрежата на Eventim.bg (http://bit.ly/BeachBanquetTickets0808) - Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, Usit Colors.


За повече информация и резервации, събитието във Facebook -> http://bit.ly/BeachBanquet2


 


Видео към статията:


https://www.youtube.com/watch?v=NW1ef9oBLyA


https://www.youtube.com/watch?v=UH6a4ycKJcM