Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

„ВЕЧЕР НА МЮЗИКЪЛА С ЛЮСИ ДЯКОВСКА“

 

На 23-ти юни ще имате удоволствието отново да изживеем магията на мюзикъла със спектакъла на Люси Дяковска и Плевенска филхармония „Вечер на мюзикъла“.

След огромния успех на двете изминали турнета и над 15 000 зрители, тази година проектът се завръща ексклузивно на сцената на майката на концертните зали в страната - Зала „България“. Двучасова програма, изпълнена с най-доброто от световния мюзикъл, цветна и магична, отвеждаща публиката в света на „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго".

 „Вечер на мюзикъла“ включва още компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин. „We will rock you“ ще звучи по-вълшебно отвсякога, а главните виновници за цялото вълшебство ще са Люси, диригентът Левон Манукян, авторът на аранжиментите Георги Милтиядов и невероятните музиканти от Плевенска филхармония.

Разбира се, Люси отново ще ни изненада, както с нещо ново, неустоимо и нечувано до този момент, така и с гост-музиканти, поканени специалното за ексклузивния спектакъл.

Каня ви да преживеем заедно историите, които ще ви разкажа и емоцията, с която ще пътуваме във времето с изкуството наречено мюзикъл!