BG Seni - Билети

BeLivinGod - Sen I album promo

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Един от основоположниците на реге сцената у нас Sen I представя нов албум и късометражен филм!

След няколко годишно затишие, на 16-ти февруари, Sen I се завръща на сцената на SOFIA LIVE CLUB , където ще представи на живо чисто новия си реге албум ‘BeLivinGod’ и едноименния късометражен филм. Събитието ще бъде открито от Kin Riddimz, след което ще видим и премиерната прожекция на музикалния филм ‘BeLivinGod’. За почитателите на реге класиката, тази година ще отбележим и рождения ден на Боб Марли с дългоочаквания live tribute, в изпълнение на обновения Roots Rocket Band и специалното участие на Jahmmi, NRG_D и Juicy Horns. Музикантите са подготвили уникално тристепенно реге меню с над 2 часа музика на живо и много завладяващи реге сетове от селекторите на Zionlionz Soundsystem. 

Mузикалният албум ‘BeLivinGod’ e резултат от новите творчески приключения и личния житейски опит на Sen I. Копродуциран от Kin Riddimz, албумът се базира на класическия roots reggae стил, обогатен с различни ритми и съвременни музикални похвати. Посланието на проекта третира извечни общочовешки теми и тяхното специфично проявление в социалната среда на днешния ден.

Позитивните вибрации на реге музиката извират от пряко свързаното с нея духовно учение. Използвайки символи от различни епохи, албумът осветлява същността на това учение и неговият потенциал за разрешаване на конфликтни явления и процеси от нашето съвремие. Последната композиция от албума – „Ела при нас“ – е и първата реге-песен на български език, изпълнена от Sen I.

Успоредно с окончателното оформяне на музикалния албум, Sen I реализира заснемането на късометражния филм ‘BeLivinGod’. Двустранното значение кодирано в заглавието на филма, е представено в две преплитащи се линии на развитие. Насочвайки вниманието към универсални черти на човешката същност, Be Living God изразява идеята за човека като проявление на динамичните сили на природата. От друга страна, призивът Believe in God поощрява ново, осъзнато отношение на любов и преклонение пред Висшата Сила като спонтанен израз на тази органична връзка. 

Филмът утвърждава идеята за живот в хармония със заобикалящия ни свят, загатвайки за начини и стъпки към постигането му.


20:00 - Warm up reggae set by Kin Riddimz

21:00 - 'BeLivinGod' movie premiere

21:30 - Sen I & The Roots Rocket Band feat. Juicy Horns live

22:30 - Bob Marley Tribute live by Roots Rocket band with Sen I, Jahmmi NRG_D and Juicy Horns

23:00 - Zionlionz selectors: DJ Zion and P6U


Roots Rocket Band:

Михаил Михайлов - барабани

Симеон Динев - китара

Станислав Величков - китара

Ясен Обретенов - клавишни

Хари - бас


Juicy Horns:

Михаил Тодоров - тромпет

Гален Николов - саксофон

Радослав Ангелов - тромбон


Билети в Eventim : 20лв. 

В деня на концерта и на място: 25лв.

Врати: 20.00ч.

Начало: 21.00ч.

Всеки закупил билет за концерта, ще може на място да си закупи новият албум само срещу 10лв.

Събитието е организирано с финансовата подкрепа на @Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria, по програма “Творчески стипендии”.

РЕЗЕРВАЦИИ тук: https://www.sofialiveclub.com