BELOSLAVA  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Вече знаем кога има защо...


На 28 април в зала „България” е премиерата на новия албум на Белослава
След  шест години нетърпеливо чакане на третия студиен албум на Белослава, дойде моментът за нашата официална покана към всички, които искат да го чуят. Премиерата на „Когато има защо...” ще бъде на 28-ми април в зала „България” от 20:00 часа. Билетите влизат в продажба на 4-ти април, в мрежата на Eventim.bg.


 


Ето как звучи поканата с думите на самата Белослава:


 


„С настъпването на пролетта каним всички на официална премиера на третия албум „Когато има защо...” в достолепната зала „България”, сред звуците на аристократичния „Арена Оркестра” с концертмайстор Пламена Жекова, духа на оживялото акустично диско и комбинацията на музиканти от нивото на световната сцена.”


 


Музикален продуцент и автор на музиката в „Когато има защо...” е Живко Петров, а в записите участват Димитър Семов, Антони Рикев и Калин Вельов, както и тромпетистът Венцислав Благоев и саксофонистът Васил Енчев, заедно с уникалните гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев.
„Музиката в албума прилича на късен летен следобед пълен с чисти звуци между истински приятели”, казва Белослава за „Когато има защо...”. Албумът събира някои от любимите ни и познати песни от последните години, като „Празен поглед”, „SupperGirl”, Всяка година по същото време...и др.


 


На концерта в зала „България” посетителите ще могат първи да си купят албума. A oт днес, 4-ти април, в мрежата на Eventim.bg и касата в зала „България” влязоха в продажба и билетите за събитието, на цена от 35 лева.


 


Ритъм, който се усеща само със сърцето. Щастието, изразено с музика, звучи в „Когато има защо...”.