БЕЗ ЗАДРЪЖКИ  - Билети

BG bezzadr - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

                        „БЕЗ ЗАДРЪЖКИ”  - КОМЕДИЯТА , КОЯТОЩЕ ВИ    РАЗЛЮЛЕЕ ОТ СМЯХ!


 


Александър Кадиев, Рада Кайрякова, Стела Ганчева, Борислав Захариев - Боби Турбото и Стефан Попов ще превземат   хасковска сцената с безупречната си  игра в най-новата комедия на Сатиричен театър „ Алеко Константинов” - „Без задръжки” .


Премиерата , предизвикала фурор , ще връхлети  публиката на гр. Хасково на  12.02 от 19:00ч. в Читалище „Заря”


Александър Кадиев,превърнал се вече в любимец от малкия екран и големите сцени, ще ви превърже още повече към себе си и ще ви накара да се забавлявате от сърце!


 А тази комична история,както и в живота , лъжата би могла да бъде форма на изкуство. Би могла да бъде инструмент за манипулация и подчинение, би могла да бъде благородна, с цел да се съхранят чувствата на другия, а би могла да бъде и начин на живот. В „Без задръжки“ ще я огледате от всички страни по един ироничен начин, през  призмата на испанския драматург Жорди Галсеран, който казва, че няма нищо по-забавно от това да гледаме как другите „страдат”.


А иначе най-просто казано… става въпрос за един политик, когото събитията така притискат в ъгъла, че той решава да насочи пистолет към главата си и да натисне спусъка. Тогава, обаче внезапно на вратата се позвънява… и влиза Тя.”


Експанзивна, бурна, комична, постановката  е чудесно забавление за всяка вечер. Взривяващите от смях моменти дълго ще ви карат да се усмихвате във времето. Животът е кратък и не бива да се вземаме много на сериозно.


 


Билети  и  на място в Читалище „ Заря”