Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Васил Петров, Теодосий Спасов, Стоян Захариев, Панайот Панайотов в концерт за Тето

Джаз, поп и рок  музика се срещат в изпълненията на Васил Петров, Теодосий Спасов, Стоян Захариев, Панайот Панайотов и приятели за юбилея на Пловдивската рок легенда, Стефан Костов -Тето.

На 2 Май в голямата залата на Дом на културата „Борис Христов“ от 19:00ч.  тримата негови приятели ще представят спектакъл, по повод 70-годишния юбилей на една от най-големите рок легенди на Пловдив, Стефан Костов – Тето. „Приятели сме от много години, няма как да не поднесем този подарък за него.“ споделя Васил Петров. Заедно с музикантите Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев(контрабас), Кристиян Желев(ударни), Николай Карагеоргиев (китара) и специалното участие на Господин Господинов-Чоко (саксофон) ще изпълнят хитовете на Кол Портър, Джордж и Айра Гершуин, Том Джоунс, Тото, Ричи Блекмор, Дейвид Ковърдейл и авторски теми.

Рок вокалиста Стефан Костов-Тето е сред любимците на пловдивската младеж от края на 60-те и 70-те години, много добър мениджър, той е и човекът с най-голям стаж в легендарното пловдивско вариете. В продължение на 10 години е основен певец там и около него се въртят всички формации. Той дърпа публиката и прави връзка с най-големите музиканти по това време. Откривател на много от големите ни музиканти.