BG Breeze2 - Билети

BLACK EYED PEAS  - Билети

Детайли за събитието

BLACK EYED PEAS LIVE - Burgas BREEZE Fest - 22.07.2023

Феновете на емблематичната американска хип-хоп и поп банда Black Eyed Peas вече тръпнат в очакване на първия концерт на групата не само за България, а изобщо за Югоизточна Европа! Очаква се засилен интерес и от съседните държави. Burgas BREEZE Fest дава заявка да се превърне в новия голям български годишен морски фестивал.

Група „Молец“ също ще вземе участие, за да подгрее аудиторията заедно с още от най-популярните лица на българската музикална сцена (предстои да бъде обявено кои).

Събитието, което ще привлече хиляди, ще се проведе на 22 юли на Морската гара в Бургас. Организаторите са подготвили и специална изненада за най-запалените почитатели на Black Eyed Peas, която ще разкрият в деня на концерта.

Black Eyed Peas издават множество хитове, оглавяващи световните музикални класации, като Pump it, Where Is the Love? и I Gotta Feeling. Публиката в Бургас ще има шанса да чуе и най-новите им парчета. Предстоящият концерт обещава да бъде наелектризиращо изживяване с типичната смесица от хип-хоп и поп музиката на Black Eyed Peas.

Събитието е организирано от култовите столични заведения Бар Петък и Club PM, обединили сили в BPM Events. Брандът ще работи в партньорство с утвърдени български и международни промоутъри. Новата организация вече е член на сдружението на промоутърите в България – „Сцена Музика“, а това е едва първото от серия събития, които ще зарадват меломаните у нас! Последвайте страницата на BPM Events, за да научите първи какво друго предстои.

BLACK EYED PEAS: https://www.blackeyedpeas.com/

МОЛЕЦ: https://linktr.ee/molec__official

Не пропускайте да изживеете Black Eyed Peas на живо това лято!