Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитиетоЗа един от най-святите семейни празници – Коледа, децата от БОН-БОН заедно с  “ДЕТСКИ ОРКЕСТЪР” на Национално Музикално Училище “Любомир Пипков”

Ви канят на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ


Като възпитаници на Национално Музикално Училище “Любомир Пипков”  и свидетели на огромния труд и постижения на преподаватели и ученици, Ние, Екипът на Бон-Бон Мюзик, бихме искали да дарим безвъзмездно приходите от Концерта на Музикалното Училище за закупуване на инструменти.
И с този коледен подарък да помогнем на талантливите деца на България да развият до блясък дарбите си, да имат почитатели по целия свят и един ден да бъдат пример за тези, които тогава ще тръгват по техния път.


В програмата:
коледни песни от Борис Чакъров, Борислава Танева,       Николо Коцев, Румен Бояджиев-син, класически произведения и световни евъргрийни.

Специални гости:    трио ЛаТиДа, квартет Destiny, Коледен бенд: Богомил Енчев – барабани,Васил Крумов – китара, Алекс Атанасов – бас, Младен Тасков – пиано, водещ – Далия Врана и Кристиян Върбановски, диригент -  Жорж Димитров.

Концертът е под патронажа на  кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова.

 

Деца до 6г. вкл. могат да посетят събитието без билет, но без право на седящо място.