BLOCKCHAIN  - Билети

blockchain200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Blockchain събитието ще се проведе в София на 09 април, от 18:30 до 20:00 ч. в Networking:Premium Co-working space, ул. Г.С.Раковски 25.


Участниците ще получат информация за предизвикателствата, научните изследвания, пилотните проекти и реално внедрените проекти, които показват приложимоста на Блокчейн технологиите в индустрии, различни от финанси, в т.ч. кибер сигурност, образование, транспорт, логистика, туризъм. Ще бъдат представени в ясна и достъпна форма основните характеристики на Трите поколения Блокчейн проекти, появили се и развиващи се от 2008 г. насам. Ще бъде обърнато внимание на водещите Блокчейни от тези поколения: Биткойн, Етириум, Кардано. В частта за въпроси и отговори водещи експерти в областта на Блокчейна ще отговорят на поставени от вас въпроси.


Двама блокчейн експерти -  Мариян Милев и Васил Дъбов, ще споделят експертизата си с участниците.

Мариян завършва магистратурата си в Австрия и докторантурата си по вероятности и статистика в Италия. Завръща се в България. Мариян е млад учен с много преливащи интереси от доцент по приложна математика до финансов инженер на алгоритми за оценяване на финансови деривати.

Васил Дъбов е Блокчейн ентусиаст от 2016. Системно проучва Блокчейн проектите от „Трето поколение“.
Работи като Блокчейн консултант и съветник от 2017.
Съосновател и председател на „Европейска Блокчейн федерация“, основана през 2018 в Пловдив.

Силвия Павлова MBA ще представи най-новата екосистема за развитие на дигитални стартапи в 15 индустрии в и извън България.
Участници със стартап идеи за продукти/услуги, предполагащи използването на blockchain технологията, ще имат възможността лично да консултират с Мариян, Васил и Силвия идеята си и степента, в която всяка идея има потенциал да бъде реализирана.

Участието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Регистрация за събитието може да се направи на страницата: https://prexcelarate.eu/blockchain/

Blockchain събитието се организира от Strategy+ Business Lab и е част от поредица от 5 събития с фокус върху дигиталните технологии, които ще преобразят индустриите такива, каквито ги познаваме днес.