BG Bon - Билети

БОН БОН - Алиса в огледалния свят

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

„ Бон-Бон Мюзик“

представя на Вашето внимание мюзикъла

„Алиса в огледалния свят“

През 2018г., екипът на “Бон-Бон Мюзик” получи лиценз за английския мюзикъл - “Алиса в огледалния свят. Една световна класика, реализирана за първи път на българска сцена, при това с деца в главните роли!

OUGH THE LOOKING GLASS

Book & Lyrics by Chris Blackwood

Music by Piers Chater Robinson

Adapted from the novel by Lewis Carroll

В мюзикъла участват около 50 деца от „Бон-Бон“ (между 4 и 15 години), които пеят, танцуват и са главни актьори в спектакъла.

Следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решавайки загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома, Алиса и малките актьори от „Бон-Бон“ пленяват зрителите с невероятна игра. Редуващите картини – майсторски разработени от творческия екип на спектакъла, брилянтната хореография и вокално майсторство, уникалните костюми, оставят зрителите без дъх, недоумявайки как е възможно деца да играят така професионално без присъствие на нито един голям актьор на сцената.

Успехите на мюзикъла, които ни правят особено горди са:

- третото място (бронзов медал) на Световното първенство по танци Dance World Cup ‘19, което се проведе от 28 юни до 6 юли. Това е най-мащабното многожанрово състезание в света за деца и младежи от 4 до 25 години. Тази година участваха над 20 000 състезатели от 54 страни.

- Фестивалът „Аполония“ - за първи път в цялата си история селектира детско представление за участие. "Алиса в Огледалния свят" стана част от програмата на  35-тото издание на "Аполония", където за пореден път децата спечелиха овациите и сърцата на препълнената зала

Мюзикълът – обединявайки диалози, вокални и танцови изпълнения, по очарователен начин възпитава малки и големи. Поставяйки ги в определени житейски ситуации, случващи се „на живо“ пред тях, той им разкрива необятните възможности на изкуството – да провокира децата да мислят, да задават въпроси и сами да търсят отговори, да чувстват и преживяват света по един дълбок и нюансиран начин.