БОН-БОН  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Традиция е през годините фестивалът ни да се грижи за най-малките си зрители. Специално за тях и техните родители премиерно ще представим детския мюзикъл "Пепеляшка" в изпълнение на любимата на децата  група "Бон-Бон“.
Във времето на онлайн комуникациите, които са все по-важен фактор във формирането на детското съзнание, ние не забравяме приказното “..имало едно време”. Любимата на малки и големи приказка за Пепеляшка ще оживее в нова форма, за да покаже на децата колко голяма е силата на изкуството, което ги провокира да мислят, да задават въпроси и да търсят отговори, да чувстват и преживяват света по един по-дълбок и цветен начин. И всичко това, гарнирано с много забавление, към което, сигурни сме, и техните майки и татковци няма да останат равнодушни.
Създадена през 1995 г. вокална група "Бон-Бон" набира бързо популярност и от тогава е неизменно сред любимите детски групи у нас. „Бонбоните“ са символ на качество, стил и талант. Със стотици проекти зад гърба си, в това число много телевизионни предавания, концерти, благотворителни кампании, мюзикъли, "Бон-Бон" гледат уверено към бъдещето, защото хубавата музика никога няма да умре. Очакваме ви, за да съпреживеем заедно историята на Пепеляшка.
Създатели на музикалната картина е Румен Бояджиев – син, а музиката на песните е написана от Борислава Танева, с която "Бон-Бон" си сътрудничат още от самото си създаване преди 25 години.
В спектакъла участват още “КласикАрт“ и Сара Чакърова – перкусии.


БОН-БОН
Режисьор: Бисерка Колевска
Художник: Адрияна Найденова
Хореограф: Жасмина Стоянова
Вокални педагози: Яна Балева, Елизабет Нешева
Музикална картина:
Румен Бояджиев – син -  аранжименти и оркестрация
Виктор Стоянов - MIDI програминг и аудио постпродукция
Музика на песните: Борислава Танева
Текстове – Цветомира Цонева
Продуцент: Рози Караславова, Bon Bon Music