BONOBO LIVE BAND, Wolf & Lamb и Kutmah  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ReelFeel Open Air с Bonobo Live Band, Wolf & Lamb и Kutmah  на 17 септември

              
На 17 септември, специално за празника на София, организаторите на клубната вечер ReelFeel подготвят еднодневно събитие на открито с интересни български и чуждестранни изпълнители от независимата музикална сцена. ReelFeel Open Air се организира с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills и със съдействието на Столична община. Събитието ще се проведе в пространството на складовете Деспред, точно зад централна митница София, където ще бъдат обособени две сцени. С ивента ReelFeel дава началото на третия си клубен сезон и за пръв път ще представи три различни формации, в рамките само на един ден.

Музикалната програма на събитието ще включва както вече обявения концерт на Bonobo, така и изпълненията на диско-хаус продуцентите Wolf&Lamb и на британския експериментатор Kutmah. Скоро ще бъдат обявени и българските участници в ReelFeel Open Air.

Bonobo ще пристигне с целия си бенд, за да представи най-новия си албум – The North Borders. Едноименното му турне обикаля Европа и Северна Америка и се радва на изключителен успех с 50 напълно разпродадени концерта през последните няколко месеца.

За първи път у нас ще видим и представители на диско-хаус продуценти от Ню Йорк Wolf&Lamb, които събират на едно място имена като Soul Clap и Nicolas Jaar. Известни са и с естетските си партита в Marcy Hotel в Бруклин, където редовно звучат най-новите течения, въртящи се около екзотичното диско, хаус и други кросоувър, стилове характерни за нощния живот в Ню-Йорк. В София Wolf & Lamb ще бъдат представени от Nick Monaco и Zev Le Wolfe.

Не по-малко интересен е и третият артист, който ще вземе участие в събитието на 17-ти септември – Kutmah. Британският продуцент с египетски корени, роден в Брайтън,  е минал през бийт школата на Лос Анджелис и е повлиян от цялата новата генерация продуценти около Flying Lotus и Brainfeeder. Диджей и продуцент с голям международен опит и широка музикална селекция, който определено си струва да се види на живо.

Във връзка с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, на основание чл. 8, ал.3, 4 и 7 от Закона за закрила на детето, лицата под 18 години посещават обществени места след 22 часа единствено с придружител и попълнена декларация.