Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

BOULEVARD във Facebook


Мечтали ли сте си да посетите Мулен Руж или друг вариететен спектакъл в Европа? Да се насладите на вечер, която ще помните вечно и ще задоволи всичките ви изисквания за приятно прекарване наведнъж? Мечтали ли сте си докато се наслаждавате на представление в приятна компания да имате до себе си чаша ухайно вино или първокласно уиски? Да останете и споделите емоциите си след него с приятели на вечеря? В необятността на нощните забавления рядко се среща нещо различно. Нещо, което да грабне вниманието на малки и големи, нещо което да предизвика така нужния на съвременния натоварен човек изблик от емоции и усещане за вътрешна удовлетвореност. За първи път в България това е възможно. И не, това не е поредният гостуващ спектакъл, а проект създаден от български артисти за Вас – българската публика. За тези, които обичат изкуството, магията, цирка, танца и сцената. За тези, които искат да видят нещо модерно и различно, вдъхновено от старите традиции и гарнирано с оптимизма и виждането на младото поколение.
Това е Булевард.
Булевард е авангардно и дръзко представление въплътяващо в себе си най-стилните, опасни и спиращи дъха аспекти на класическото и съвременното сценично изкуство. Хореографията, сценографията и сценарият правят Булевард единствения по рода си вариететен шоу-спектакъл в България. Потапяйки се в света на Булевард ще бъдете запленени от иновативния подход, който са използвали формацията от професионални артисти в комбинирането на различни циркови и кабаретни изкуства. Сетивата ви ще бъдат запленени от красотата и грацията на танцуващите, ловкостта на жонгльора, първичността и силата на боравещите с огън, очарованието на магията и опасността на въздушната акробатика. Уникалното им съчетание заплетено с познати сюжети от съвремието правят Булевард представлението, което внася свежест в нощния живот на София.
Може би ще се запитате защо се спряхме на това име? Булевардът е част от модерният живот. Той е връзката и прехода от дома до работното място, парка или нощните заведения. Той е градската магистрала, по която човек пътува физически и мислено препуска с превишена скорост хипнотизиран и унесен в мисли от шума на автомобилите, разговорите на хората. През нощта той е пуст, обаятелен, отново пълен с истории, които иска да разкаже. И понякога успява. Булевардът е символа на граския човек.
2. ВИДОВЕ КУВЕРТИ
"Boulevard" е едно уникално за България представление не само заради богатото съчетание на сценични изкуства в един спектакъл, но и заради начина му на поднасяне.
Едно от основните неща, които отличават нашето шоу е че посещаването му става чрез закупуване на куверт. С други думи вие не просто купувате билет за представление, а пакет за една незабравима вечер.
Нашите куверти са разделени в 3 категории спрямо мястото и вида ястия и напитки, които получавате.

"За служители на vivacom 10% отстъпка при покупка на касите на Ивентим БГ"


>>>  МЕНЮ <<<

28 лв.

- Място „клас 2“

- Вино Todoroff / бира Stolichno –  1 чаша

- Ядки

- Минерална вода

38 лв.

- Място “клас 1”

- Вино / бира Stolichno – до 3 чаши

- Ядки

- Минерална вода

65 лв.

- Място “VIP 2”

- Уиски Chivas 12г.

- Чаша вино  / Бира Stolichno

- Безалкохолна напитка

- Минерална вода

- Ядки

- Салата „Капрезе”

- Основно – пилешки филенца с пресни гъби

- Десерт – торта „Boulevard“

90 лв.

- Място “VIP“

- Уиски Chivas 12 г.

- Чаша вино  / Бира Stolichno

- Безалкохолна напитка

- Минерална вода

- Ядки

- Плато сирена

- Плато месни деликатеси

- Салата  “Капрезе”

- Основно – пишеки филенца с горски гъби

- Десерт – торта „Boulevard“