BOYSCOUT presents ABRA  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Отбелязваме шестата годишнина на Boyscout с концерт на голямата надежда на американската алтернативна арендби сцена ABRA.

Младата звезда на хип-хоп лейбъла Awful Records вече може да се похвали с няколко успешни сингъла, едно EP и дебютния албум Rose от 2015, който влезе в списъка с най-добрите албуми на миналата година на Boyscout. Именно с този проект печели вниманието на сериозни издания като The New York Times, Pitchfork, Vice, Dazed и Complex и се нарежда до FKA twigs и Kelela в списъка с най-обещаващите млади жени на световната музикална сцена. Подобно на споменатите две имена, и ABRA залага на готини минималистични и експериментални бийтове, вглъбени текстове и силна харизма на млад изпълнител с характерна гледна точка и ярка естетика. 

Вратите отварят в 21:00. Билетите струват 20 лева (ограничено количество early bird) и 25 лева в мрежата на Eventim и на място в Yalta Club. Капацитетът e ограничен. Boyscout е благодарен за голямата приятелска подкрепа на Мтел и YALTA CLUB и медийните ни партньори и верни другари от 12 Magazine, FALSHIMENTO и Under The Line. 

Повече информация на boyscoutmag.com.