ВРЕМЕ ЗА ОБИЧАНЕ  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Концерт на популярни български изпълнители, наситен с великденско настроение


                                                ВРЕМЕ ЗА ОБИЧАНЕ


На 23.04.2014г. в Зала 1 на НДК, каним всички приятели на популярната българска песен, на концерта - „Време за обичане”. Ще прозвучат хитови, емблематични песни, оставили ярка следа в забавната ни музика.
Участват: Тони Димитрова, дует "Ритон", Кристина и Михаил Белчеви, Хайгашод Агасян, Роси Кирилова, дует „Шик”, Константин Белчев, Мартин Йорданов и детски вокални групи „Пламъче” и „Пеещите кенгура” с ръководител Пламена Златева.
Талантливите професионалисти от Ансамбъл „Чинари” с художествен ръководител Асен Павлов, отново ще зарадват публиката с оригиналните си танци.
Водещият на концерта - Драгомир Драганов, както и оригиналният режисьорски поглед на Михаил Белчев и Боян Даскалов, ще засилят празничното Великденско настроение на зрителите.
Организатор на концерта е Фестивална програма „Приятели на България”, осъществила Юбилейния концерт на ансамбъл „Чинари“, двата грандиозни спектакъла „Звезди на българския балет“ и други.
С „Време за обичане“ - „Приятели на България“ отбелязва своя 15 годишен юбилей.


Промоционални цени на билетите в продажба до 23.03.2014г. - всички билети с цени от 35, 25 и 20 лева, ще се продават с отстъпка от 5 лева.

Концертът се реализира с любезното съдействие на "Инвестбанк" АД и "Топлик" ООД