Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 Уважаеми дами и господа,

СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС

 има изключителното удоволствие да ви представи

 

НАЙ-ВЕЛИКОТО PINK FLOYD ШОУ

В СВЕТА

 

18 ноември (неделя) 2018 г., 20:00 ч.

  Многофункционална спортна зала „Колодрума“, Пловдив

Brit Floyd

Eclipse World Tour 2018

45 години от The Dark Side of the Moon

 

С изпълнения на песни от най-любимите и най-продавани албуми на Pink FloydThe Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall и The Division Bell, както и много други.

 

Brit Floyd с най-великото шоу на Pink Floyd се завръщат на сцената през 2018 година за една много специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973  The Dark Side of the Moon.

 

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

 

С над 45 милиона продадени копия и определян от много хора като най-великият рок албум на всички времена, The Dark Side of the Moon е истински шедьовър, който пренаписва рок музиката и категорично отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив, Brit Floyd ще изпълнят както класики от The Dark Side of the Moon, така и хитове от Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell  и много други.

 

Шоуто на Brit Floyd е истински феномен. То пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell - с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

 

‘Перфектното рок шоу’ LA Times

 

'Великолепно… абсолютен музикален шедьовър’ – Ticketmaster

БИЛЕТИ

 

С цел да се получи максимален театрален ефект, капацитетът на Многофункционална спортна зала „Колодрума“ ще бъде ограничен до 3 000 души. Всички места ще бъдат седящи.

 

Билетите за шоуто BRIT FLOYD са на цени

 

от 50, 60 и 70 лева.

 
 

ВНИМАНИЕ!!!

Първите 200 билета от всяка ценова категория

 са на промоционална цена

с 10 % отстъпка!

 

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА:
18  април (сряда) 2018г. от 10:00ч.

 

За повече информация :

 

www.britfloyd.com

      

15, Ivan Rilski Str., apt.1                                                                   

Тел: +3592/ 954 97 04                                                    

www.sme.bg                                                                         

                     

                

Brit Floyd's VIP M&G Soundcheck Experience.

 

Brit Floyd предлага невероятната възможност да закупите VIP Meet & Greet Soundcheck пакет за всички концерти през 2018 г!

В деня на шоуто в 17:00 часа на всички гости ще бъдат раздадени Brit Floyd VIP Meet and Greet Soundcheck Experience тур пропуски с връзка и ще имат изключителната възможност да разгледат целия мърчандайз и да поговорят с екипа на шоуто.

След това VIP гостите ще бъдат поканени от тур мениджъра на Brit Floyd в залата, където ще могат ексклузивно да присъстват на саундчека.

Музикантите от Brit Floyd ще изпълнят специално за своята VIP публика две класически парчета на Pink Floyd, които ще са извън програмата на шоуто за вечерта. След това те ще слязат от сцената, за да се срещнат със своите гости.

Музикантите ще се радват да поговорят със своите VIP гости, да раздадат автографи и да се снимат с тях. Феновете на Brit Floyd могат да очакват персонално отношение и едно незабравимо преживяване!