Втори годишни хип хоп награди  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Три световни звезди гостуват на вторите български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2014


 


EVE, M.O.P и Redman идват за вторите български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2014, като ще връчат статуетките на три от основните категории


Световните звезди EVE и М.О.P. ще направят специален пърформанс – концерт за  феновете си  в България по време на церемонията по връчването на вторите български хип хоп награди - 359 HIP HOP AWARDS 2014 в зала 1 на НДК на 5-ти февруари от 20:00 часа.


Американската рап икона и носителка на „Грами“ – Eve подготвя специално шоу за феновете си в България, но освен нея на сцената на зала 1 на НДК ще се качат и легендарните – M.O.P., които също подготвят ударен лайв.


Специален гост на събитието ще бъде и американската звезда – REDMAN, който също е подготвил страхотна изненада за феновете.


След гала церемонията в зала 1 на НДК партито ще се пренесе в официалния клуб на 359 HIP HOP AWARDS „Cubo”, където всички гости ще могат да  видят още един лайф на Eve и M.O.P.


Организаторите от www.359hiphop.com са подготвили грандиозна церемония с участието на голяма част от българските хип хоп артисти и интересни водещи. Всички тях и номинираните  може да видите на официалния сайт на наградите www.359awards.com


Билети за спектакъла може да закупите в мрежата на Ивентим и Тикетпортал както следва:


40 лв. – VIP билет с включен вход за официалното афтър парти в клуб Cubo


Останалите билети са на цена 30 лв. и 18 лв.