БЯГАЙ - игрален филм, реж. Матей Генчев  - Билети

BG RUN200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 “БЯГАЙ” проследява историята на група тийнейджъри, които откриват в стар джобен часовник мистериозна тайна, водеща след себе си опасни и вълнуващи приключения!


Да избягаш от дома си, защото брат ти е откраднал парите, които събираш за фотоапарат, да качиш в колата си първия закъсал на пътя, да целунеш гаджето му и да откриеш в джоба си часовник, причина за убийство. Да се влюбиш в готино русо момиче, което издирва убиеца на майка си. Да те преследва местната мутра и да ти взриви „опелчето”, с изтърканите гуми. Да се окаже, че брат ти, вместо тираджия в Канада, е бил в затвора. Да разбереш, че имаш ключ за „порше”, пълно с пари. Да видиш дулото на пистолет в челото си. И когато един спрял часовник започне да отброява времето назад, последният ти вик да е БЯГАЙ.


В ролите: Матей Генчев, Симона Милушева, Йордан Босев, Десислава Димова, Галин Гочев, Божидар Костадинов - Бобката, Неда Спасова, Максим Генчев, Йордан Георгиев; Режисьор и сценарист: Матей Генчев; Оператор: Василена Горанова; Продуцент: Матей Генчев; Изпълнителен продуцент: Десислава Ковачева; Продукция: FEP PRODUCTIONS и DEMA FILM


Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=Gj4fjkyvPxo&t=3s


Следвайте страницата ни: https://www.instagram.com/runbyagai/