Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Catherine Trottmann в България  

концерт-рецитал, с пианист Karolos Zouganelis, и със специалното участие на Орлин Горанов

 

12-ти април, 2019 г., 19:00 ч., Софийска опера и балет,

организиран от фондация ELEVATE под патронажа на

Посолство на Република Франция и Institut Français в София

 

 

След вдъхновяващите визити на Sir Richard Branson и Bas Lansdorp в София, които ELEVATE и партньори осъществихме съответно през 2017-та и 2018-та, имаме удоволствието да Ви представим възможността за една нова, уникална среща с изкуството, давайки път на таланта и свежестта на младостта.

 

През 2019 г., в която български град е Европейска столица на Културата, в изпълнение на своята дългосрочна програма, фондация ELEVATE, вписана в Информационния регистър на културните организации към Министерство на културата, организира първа визита за концерт-рецитал на младата звезда на операта от Франция,  

 

Catherine Trottmann,

с подбрани произведения от световната оперна и класическа музика, с пианист Karolos Zouganelis, и със специалното участие на Орлин Горанов

 

Родена в Рим, Италия, макар само на 27 години, усъвършенствала забележителния си талант завършвайки с отличие една от най-реномираните музикални академии в света, Conservatoire National Supérieur de Musique et Danse de Paris, с впечатляващи изяви на сцените на престижни оперни театри във Виена, Берлин, Лозана, Париж, Единбург, Ню Йорк и др., пяла със звезди от ранга на Rolando Villazón, Andrea Bocelli, Olga Peretyatko и др., с бляскаво участие в Le Concert des étoiles в Монте Карло в памет на великия Luciano Pavarotti, лауреат на First Great Award през 2018 г. на Manhattan International Music Competition и с рецитал на сцената на Carnegie Hall, със своята красота, грация и изящна артистичност, Catherine Trottmann изпъква ярко като нова звезда в небосвода на неувяхващото оперно изкуство.

Концерт-рециталът е с участието на родения в Атина, Гърция изтъкнат пианист Karolos Zouganelis, преподавател по пиано в Conservatoire de Paris, носител на множество международни награди от участия в редица престижни концерти и конкурси, вкл. два пъти като пианистът на Operalia, The World Opera Competition на големия Plácido Domingo.

 

 

Повече информация за Catherine Trottmann в България във Facebook/Интернет:

https://www.facebook.com/events/1482340515229854/

http://www.catherinetrottmann.com/

 

 

Организатор: фондация ELEVATE

 

Под патронажа на Посолство на Република Франция и Institut Français в София

 

Място: Голяма сцена на Софийска опера и балет

 

В партньорство/сътрудничество с/със: Софийска опера и балет;  Национална музикална академия ‘Проф. Панчо Владигеров’;  Национално музикално училище ‘Любомир Пипков’;  JAMBA;  EVENTIM и др. 

 

Медийни партньори (вкл. на Софийска опера и балет): БНТБНР;  БТА и др.