CATS - Оригиналният мюзикъл от Бродуей  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Оригиналният мюзикъл КОТКИТЕ от Бродуей за първи път в България!


 


 


Още две шоута на мюзикъла КОТКИ влизат в продажба!


Студенти и учащи ще могат да купят билети на специална цена 45 лв


 


Почти три месеца преди първото гостуване у нас на световноизвестния мюзикъл КОТКИ, билетите свършиха и за шоуто на 14 май, което е последното за България в рамките на европейското турне на продукцията. За всички, които искат да видят мюзикъла за първи път и все още нямат билети, КОТКИ ще бъде представен още два пъти  - съответно на 13 и 14 май от 14 ч.


С това легендарният мюзикъл на Андрю Лойд Уебър поставя у нас своеобразен рекорд в историята на НДК: цели 6 поредни шоута на един и същи артист – 11, 12, 13 и 14 май от 20 ч (разпродадени), както и на 13 и 14 май от 14 ч.


Оганизаторите от АРТ БГ правят специален жест към всички студенти и учащи и им дават възможността да закупят билети от всички ценови категории на специална цена 45 лв. На входовете на НДК те ще трябва да представят заедно с билета ученическа или студентска книжка. В случай, че не разполагат с такъв документ при влизане в залата, билетите им ще бъдат считани за невалидни. За всички останали редовните цени остават същите – между 65 и 155 лв. в мрежата на Eventim.


Мюзикълът КОТКИ ще пристигне в България от Лондон с оригиналния си каст от 78 актьора като част от 100-членния екип, с който пътуват и 27 сценични работници. Цели 7 камиона ще превозят до София пищния декор, атрактивни костюми и техника на грандиозната продукция.


КОТКИ ще открият официално пролетния фестивал на НДК Салон на изкуствата като един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата.


Официално събитие във Фейсбук
https://www.facebook.com/events/879817062124725/


 


 


 

„КОТКИТЕ“ ОНЛАЙН:


W: www.catsthemusical.com


FB: www.facebook.com/catsthemusical


T: www.twitter.com/catsmusical | @CatsMusical


 


След дълги години търпеливо очакване от родната публика, най-известният мюзикъл в света ще направи своя дебют на българска земя! Оригиналният шедьовър от Бродуей „Котките“ ще бъде представен за първи път у нас през май на предстоящата 2017 г. в зала 1 на НДК. Поради очаквания огромен интерес към хитовата творба на Андрю Лойд Уебър, са предвидени цели две дати: 11 и 12 май.


 


Иконичната постановка ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата.


 


Мащабната продукция идва у нас по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.


От Великобритания ще пристигнат 78 актьора в оригиналния състав на легендарния мюзикъл от Бродуей, като част от 100-членния екип, с който пътуват и 27 сценични работници. Цели 7 камиона ще превозят до София пищния декор, атрактивни костюми и техника на грандиозната продукция.


 


Билетите ще са в продажба от 1 септември (четвъртък) в мрежата на Eventim на цени от 65 до 125 лв и ВИП места на стойност 155 лв. Вече активна е опцията за закупуване на електронен билет без да е необходимо разпечатването му на хартия – чекирането в залата може да се извърши изцяло през мобилен телефон. Вижте подробности тук.


 


Адаптация по романа на нобеловия лауреат Т.С. Елиът „Популярна книга за котките от Стария Опосум“, разтърсващият мюзикъл „Котките“ е резултат от виртуозен синтез между цели три изкуства: музика, танц и поезия, през погледа на гения Андрю Лойд Уебър, автор на може би всички най-известни мюзикъли и с това и пионер в жанра: „Фантомът от Операта“, „Исус Христос Суперзвезда“, „Евита“ и много други, издигнати в култ и играни по театралните сцени на пет континента.


 


„Котките“ са представени за първи път в емблематичния за популярния театър квартал Уест Енд в Лондон през далечната 1981 г., а през 1982 в същия творчески състав постановката стъпва на Бродуей. Горещо приветствана едновременно от критиката и публиката, продукцията печели множество награди, между които за най-добър мюзикъл на името на Лорънс Оливие и Toni Awards. Лондонската постановка се играе 21 поредни години, а тази на Бродуей – 18 години, с което и двете поставят рекорди по дълготрайност и актуалност. Мюзикълът „Котките“ е преведен на над 20 езика, а през 1998 е преработен и във версия за телевизионен филм.


Деца до 6 годишна възраст влизат безплатно и без право на място.


Линк : https://www.youtube.com/watch?v=8gd_ohoPzYc


 


Организатор: ARTBG.ORG 


http://facebook.com/ARTBGBULGARIA/